Varning för oseriöst skrivande.

Funderar på att börja blogga igen. Saknar det så otroligt. Behöver det för att få struktur i mitt liv, men jag blir så stressad av statistik, uppdatering och vad ni tycker osv. Vet inte riktigt vad jag ska göra just nu, lite jobbigt. Hjälp miiiiig. Asså verkligen hjälp, typ säg vad ni tycker, vad ni vill och vad ni tror är bäst för mig. Kommer älska dig då, hihi. Btw, kolla min nya keps, den är så fcking underbar!

Lillknaset.

Jag ser att vissa fortfarande tittar in, men det är inte nödvändigt just nu. Kommer inte komma igång att blogga igen på minst en månad. Just nu är jag inlagd på bup aka Lillknaset. När jag blir utskriven så kommer jag ha massor med skolan och komma på fötter igen. Men kolla om en månad igen, så skriver jag något då! :)

Lite seriöst.

Som ni har märkt har jag inte bloggat. Min antidepressiva/sociala fobi medicin börjar äntligen (efter fem veckor) funka. Det har varit mycket sämre under de veckorna, och jag har försökt att fokusera på bloggningen för att "aktivera mig". Alltså inte ligga i ett hörn och gråta. Så nu när jag orkar lite mer så tänkte jag ge min tid och mina underbara vänner som inte har gett upp på mig efter de senaste åren. Men jag är helt övertygad om att jag kommer börja blogga igen, för jag tycker det är jätteroligt och ni läsare är för söta. 
Så nu vet ni det, kommer fortfarande kolla in ibland så om det är något ni vill så får ni lämna en kommentar, skriva på kik eller instagram. Kik: Incitus Instagram: Kaotiskt
Vi ses nog senare, puss på er!

Jag är femton år och heter Carolina, bor i Stockholm. Min blogg handlar om fotografi, mina intressen och mitt liv. Jag älskar kläder, styling, att fotografera och teckna.

Follow on Bloglovin