Söndag.

Jag tror inte att jag är ensam om att behöva lite extra inspiration såhär på söndagkvällen. De flesta känner nog igen sig i söndagsångest. Ska muntra upp mig med lite te och kolla på Partaj. Har redan kollat på Williams Lista, skrattade verkligen så mycket. Till och med mycket bättre än förra gången!
Jag ska gå och lägga mig senare, så ni får sova så gott! 

Recovery.

Sitter och lyssnar på Eminem, älskar hans texter. Känner mig mindre ensam och missförstådd då. 
Är sjukt pepp på att rita, men har ingen inspiration idag. Har dessutom massa läxor som jag borde göra. Videon blev dålig, så kommer inte lägga upp någon idag. Det får bli senare i veckan eller nästa helg! Nu ska jag äta och göra lite läxor. Hela min dag har varit otroligt seg. Har ni gjort något kul idag? 

Äppelpaj.

Mamma har precis bakat en äppelpaj, för hennes kompis kommer över snart. Jag är inte så förtjust i äppelpaj, men den här luktar så gott! Det är en toscapaj som jag tycker är bra mycket godare än vanlig paj. Det är mer mandel i, så krispig och seg. Nomnomnom. 
 
 
 

mehiei.


God morgon! Just nu sitter jag med en ansiktsmask och spelar spel. Det var mysigt i början, men nu börjar mitt ansikte stelna bort. Om en stund ska jag äta lunch, och sedan fixa filmen som jag har utlovat. Alltså den där jag visar när jag sminkar mig, för ni är väl fortfarande intresserade? 
 

Nomnomnom.

Har precis kommit hem för dagen, jag är så sjukt trött. Idag har jag burit och städat och burit lite mer. Men de flyttade till den finaste lägenheten jag har sett. I mitten av dagen så sprang vi iväg och köpte pizza till alla som hjälpte till. Så mysigt att flytta, men jobbigt också. Eller ja, jag har ju aldrig flyttat själv. Men jag lär väl göra det någon gång! När jag är typ fyrtiofem år.. 
Har ni haft en bra lördag? 
 Nu ska jag sitta resten av kvällen och mysa med godis och kolla på TV. För tillfället klämmer jag också på min boll, som jag har fått av min lillasyster. Hon vet att jag är lätt besatt av sånna krambollar.
 

Förbannat snygg.

Inspiration på hög nivå. Ge mig jackan. Och skorna. Och hennes utseende. Åhh, hon är så förbannat snygg.  

Favorit i repris.

Idag ska jag hjälpa min kompis att flytta, så var tvungen att gå upp klockan sju. Inspirationsnivån var på -14 så jag tog bara på mig samma sak som jag hade några dar sedan. Det är en av mina favoritoutfits, men jag orkade inte ta nya bilder så här tidigt. Ni får samma som förut! 
Nu ska jag dra mig mot bussen, ha en bra dag! 

Elf.

Kände för att sukta efter lite smink idag, för allt mitt är nästan slut. Men inte orkar jag lägga några pengar på det, haha. I alla fall skulle jag vilja beställa hem nytt smink om jag hade pengar. Sen är jag lite skeptisk till att beställa hem smink från nätet, för man vet aldrig vilken kvalité det är eller om färgen (framförallt på puder, foundation osv.) passar. Är det någon som har erfarenhet av Elf? 
Nu ska jag snart gå och lägga mig, god natt! Sov så gott! 

Pluggar.

Nu har jag suttit och pluggat i tre timmmar med Moa och Erika. Eller ja, första timmen ägnade vi åt att vara sjukt frustrerade och arga, sen pluggade vi matte i en timme och sen låtsades vi plugga! Typiskt oss, haha. Jag har haft trevligt i alla fall, jag hoppas bara att jag inte blir underkänd på matteprovet. Har lite läxor kvar, men det tänker jag skjuta upp lite till. Plötsligt har alla prov kommit på samma gång, så det är massor att plugga. Förut har det varit glosor i två språk varje veckan, så nu är jag jättestressad över skolan igen. 
Läxor, fml. Har du mycket prov och läxor just nu?

Keps och mössa.

Har blivit förälskad i både mössor och kepsar, något som jag skulle ha vägrat att ha på mig för ett år sen. Ge mig det här! Framför allt kepsen med nitar, den är så snygg. 

Tiden?

Oj, det känns som om jag precis kom hem från utvecklingssamtalet men jag har varit hemma i fyra timmar. Det enda jag har gjort är att äta och fixa bloggdesignen! Äntligen är jag klar med designen. Allt kanske inte är helt perfekt men just nu får det vara klart. Är det något jag ska ändra på? Ser något konstigt ut för er? Tycker ni att det blev fint? Tryck på F5 om ni inte ser!
Nu ska jag gå och lägga mig, sov gott! 

Favoritskor.

Jag har precis kommit hem från skolan, men om en timme så måste jag tillbaks på utvecklingssamtal. Blä. Jag har haft en helt okej dag i skolan, men jag är fullständigt utmattad. 
Såhär ser jag ut idag! Mitt hår ser fult ut och jag ser konstig ut i ansiktet, men jag har i alla fall snygga kläder! Älskar min nya T-shirt och jag hade dessutom de nya skorna på mig. Synd att de inte kom med på bild, för dem passar så bra till resten. Nya favoritskorna!

Gammalt.

Tycker inte om att kolla på gamla bilder på mig, men just idag gjorde jag det. Kan ni förstå att tjejen med sönderblonderat hår är samma person som jag? Jag har svårt att se samma person, och det här var bara två år sen. Kan berätta att efter den där semesten var mitt hår grönt. Verkligen grönt. Jag hade precis blekt håret innan vi åkte, och med all sol, bad och klor så blev håret grönt efter två veckor. Lagom charmigt. Trivs mycket bättre i mitt utseende nu! Vilken "person" tycker du bäst om, jag på bilden eller som nu?

Natti.

Jag ska snart gå och lägga mig, för jag är så sjukt trött. Men först blir det nog lite yoghurt och göra fixa med min tidning. I alla fall så var jag iväg på en liten shoppingtur med mamma idag, och fick med mig en hel del grejer hem! Jag kanske inte riktigt (dvs inte alls) behövde en till T-shirt, men kunde inte stå emot den! I övrigt så behövde jag mysstrumpor, nya vinterskor, hårspray (eftersom båda mina tog slut på en månad..) och ett nytt puder. För jag är ju så bra att jag lyckas tappa det gamla pudret i golvet och få varenda liten bit att gå sönder.. 
Ska sluta babbla så mycket, här är bilder i alla fall: 
 
 
 

Kepsen.

Tänkte bara lite kort säga att jag precis ska åka iväg och leta kläder! Kommer hem ikväll. 
Ge mig kepsen, snälla!

blink.

Hej! Jag har precis kommit hem från skolan, jag ser ut som..jag vet inte vad. Något fult i alla fall! Det har regnat hela dagen så håret är stört, dessutom sket jag i att tvätta håret igår. Oh well, jag stannade kvar i skolam hela dagen! Har faktiskt lärt mig något idag, hahaha. 
Idag fick jag en kommentar på instagram som undrade om jag kunde visa hur jag sminkade mig, och såklart kan jag det. Jag undrar bara om det är någon annan som är intresserad av det? Är det bäst om jag gör det i en video eller skriver? Svara nu! Det blir nog inte förrän i helgen, oavsett hur. 

hjelp hesten.

Har suttit i flera timmar och försökt planera en ny bloggdesign och sedan göra den. Men det verkar omöjligt för tillfället, för alla typsnitt är olika hela tiden. Tänker ge upp för kvällen, istället äta lite och dricka te medan jag kollar på Svenska Hollywoodfruar. Imorgon så kommer jag bli tvingad till skolan, usch och fy. Vi får se om jag klarar av hela dagen. Jag tänker i alla fall försöka komma på en design, har ni några förslag, idéer eller inspiration till mig? Eller teman kanske? Behöver verkligen inspiration till en ny design! 
 
Såhär känner jag för min dator just nu:
 

Pussel.

Har varit hemma hela dagen, kunde verkligen inte gå till skolan idag när det var skolfotografering. Dessutom var jag förkyld och hade ont i magen, fast det var väl bara för att jag inte ville till skolan. Jag fick vara hemma i alla fall, och jag har ägnat större delen av dagen (nästan hela tiden sen åtta) åt att lägga pussel! Det var ett riktigt knepigt motiv, med massor av små detaljer som gjorde att man inte fattade något alls om man bara hade en bit. Jag är i alla fall klar nu, är stolt över mitt tålamod! 

hår.

Åhh, jag är så sugen på att göra något annorlunda med mitt hår! Lite inspiration. Men jag måste bleka i så fall, och det kommer förstöra hela håret. Är det värt det? Eller ska jag kanske leta upp ett par extenions med någon häftig färg? Är i alla fall sjukt pepp på någon lila eller turkos färg! Vad tycker ni? 
 

proactive.

För en vecka sen beställde jag hem proactive, har ju problemhy och måste ändå hålla på med massa rengöring, krämer, mediciner osv. som kostar sammanagt lika mycket. Dessutom behöver man lite nya produkter för att orka hålla igång och inte sluta. Det brukar ofta hända mig, men nu är jag taggad på att ta nya tag! Jag hoppas bara att det funkar för mig. Min mamma kollade upp vad som var innehållet, och en del av dem sakerna är bevisade för effekt. Jag återkommer om någon månad med resultat! Natti!  

Blekis.

Hej allihopa! Det var ett tag sen jag kom hem fårn skolan, men först nu har jag orkat blogga haha. Idag har väl varit en ansträngande dag, många jobbiga lektioner osv. Det är skönt att vara hemma i alla fall. 
Ser ni förresten att jag har färgat håret igen? Jag har fått en sån fruktansvärd utväxt, så jag bestömde mig för att göra något åt det! Annars har jag en dålig hårdag, men det kan ni ignorera. Hur har eran dag varit? 
 

nitar.

Som ni säkert har märkt tycker jag om att göra klädcollage osv. men jag börjar få slut på inspitaion för tillfället. Så om ni vill att jag gör ett collage med något så får ni gärna kommentera! Jag lär väl göra en egen tolkning på det, så det blir min stil men jag behöver verkligen idéer! Så skriv på idéer, fina ni. 
I alla fall så älskar jag kläder med nitar (ordet låter onödigt brutalt.) på kläder och  skor, men ändå så har jag inga själv. Det är nog mest för att de kläderna som jag ser i affärer alltid har så snålt med nitar, och det är svårt att beställa hem rätt storlek från nätet. Snyggt är det i alla fall! 

Willam.

Har inte orkat blogga mer idag, har spenderat större delen av tiden att gråta och hata mig själv. Har verkligen ingen lust för något alls just nu, men ska ändå sätta mig ner framför TV:n och äta brownie. Ska kolla på Xfaktor, trots att jag hatar sånna program men sen ska jag kolla på Partaj! 
Förresten är det någon annan som har kollat på Williams lista? Det släpptes för bara 45 minuter sen, men jag tror att det är många som redan har kollat! Om du inte har gjort det, tycker jag att du borde.
 Kolla på trailern nedanför eller gå direkt till klippet häääääär. 

Ankare.

Just nu är jag ute med min fina Moa och letar kläder. Ni får se lite inspiration i alla fall! 

Puder.

Igår tappade jag mitt bästa puder rakt i badrumsgolvet, och allt sprack. Den går inte ens att använda lite grann just nu. Ledsen chey. Behöver åka in till stan idag istället, för jag har inget reservpuder. Men jag lär inte hitta något som är lika bra, har ni något tips på ett bra puder? 

cupcakes.

Jag ska snart iväg och gå på en promenad med Moa, men först måste jag äta. Passar på att slänga in ett inlägg, för maten blir aldrig klar. Har i alla fall ägnat nästan hela eftermiddagen åt att göra cupcakes med min lillasyster! Vi har gäster ikväll, så mamma bad min syster att baka något. Och det blev extremt gott, dessutom fint! Vad tycker ni? :)
 

ojdååå!

Har faktiskt gjort rent mina penslar nu! Det är så sjukt äckligt, men det behövs verkligen göras. Framförallt svamparna som drar åt sig otroligt mycket. Den fyrkantiga svampen på högra bilden är ren, den är bara en färgad svamp. Tyck inte att jag är konstig som förvandlade en rund svamp till en fyrkantig.. Jag råkade kanske dra sönder den ena och snodde en av min syster. Men bara kanske! 
 

Kvitter.

God morgon! Hoppas ni har sovit gott. Idag skulle jag egentligen ha åkt till stan med några kompisar och fikat på Muffinsfabriken. Men min kompis var sjuk, så det blev inställt. Det är ändå regnigt ute, så det hade varit inte så lagom mysigt ändå. Så idag har jag bestämt mig för att ha en liten "hemma-och-mysa"dag! Har tänkt mig att bara gå runt och ha det skönt i mina extremt fula kläder, äta mat, noppa ögonbrynen, duscha, rengöra ansiktet ordentligt, tvätta löshåret, tvätta sminkborstar osv. Förmodligen kommer hälften av sakerna inte bli av, men det glömmer ni bort! Vad ska ni göra idag? 
Tänkte passa på och ge er receptet på brownien jag gjorde igår! 

brownie!

Idag är jag fortfarande så trött, trots den extrema sömntiden, haha! Har varit seg och hängig hela tiden, ska bli skönt att sova igen. Läkarbesöket gick bra, nu har jag maxdos på min medicin, så jag hoppas att den funkar bra nu! Kollar på Charlie's Angels just nu, älskar dem filmerna. 
Har precis lagt upp en bit brownie på min tallrik, och den är underbar! Perfekt krämig och seg. Det bästa med den är att man inte behöver mjöl till den, och ändå är den jättegod!

outfit

länk: 1 2 3 4 5


FREDAG.

Jag vakande för en timme sen, och insåg att jag har sovit i tolv timmar. Idag är jag hemma från skolan, för vi skulle in till stan, och det är ju inte min starka sida. Så jag har gjort en liten planering för dagen! Ser fram emot att göra brownie, men inte läkarbesöket. Hoppas ni har en bra dag! 

TV-mys

Jag hade helst velat se på New Girl, men eftersom jag är snäll idag så ska jag kolla på matlagningstävlingar med min lillasyster. Hon älskar alla sånna program, och jag tycker väl att det är lite underhållande precis i början av säsongen. Ser faktiskt fram emot Hela Sverige bakar, för baka är ju gott och så kreativt! 
Ska ni kolla på något speciellt idag? 

Höstigt.

Jag vet att jag har sagt det förut, men jag längtar verkligen till hösten! Att få mysa i gosiga kläder, men framför allt så ser jag fram emot mysiga och fina fotorundor! Det är alltid så härliga färger och fint ljus från solen. Ska verkligen utnyttja höstvädret till max det här året! Bilderna får en så mysig stämmning. Är det någon mer än jag som ser fram emot höstfoto? 

nyfiken.

Brukar ofta försöka ta bilder på min lilla älskling, men så fort han ser en kamera kommer han springande och trycker upp nosen i linsen. De allra flesta bilder är bara svarta eller så pass suddiga att man inte ser vad det är. Men jag har några få som är i fokus, även om han fyller upp mer än hela bilden. Nyfiken i en strut. 

Nattiii.

Skriver bara för att önska er god natt, hoppas ni sover bra och drömmer sött! Natti! 
Tycker om den här bilden, utan att veta varför. 

dubbel regnbåge.

Precis när jag kom hem så började det spöregna, inte så länge men verkligen otroligt mycket. Ett tag lät det nästan som om glasen i fönstret skulle gå sönder, och jag hörde en hel del billarm som gick igång av det kraftiga regnet! Sen kom det såklart ett regnbåge, en dubbel till och med! Så vackert, men svårt att fånga på bild. Kolla på hilmen, ser ni hur stor skillnad det är på färgen före och efter regnbågarna? 

fasiolista.com


förändring.

Har mina nya kläder idag, känns bra! Jag hoppas bara på att jag inte behöver ta av mig mössan 35241 gånger. Vi hörs senare! 

attenionwhore.

Åkte iväg och shoppade, tillsammans med mamma och min lilla syster. Förstår inte varför jag alltid begår det misstaget, för det är omöjligt att gå med dem två samtidigt. I alla fall så behövde jag verkligen några nya bh:ar, inte för att jag vuxit ur de andra (som man skulle hoppas på, haha) utan för att de andra blev för stora. I alla fall så hatar jag att köpa nya, för det är asjobbigt. Belönade mig med en t-shirt och en mössa efteråt! Mössan är mer vinröd i verkligheten, älskar den massor. Jag hoppas det blir regn imorgon, så jag kan använda den! Nu ska jag titta på Svenska Hollywoodfruar och Project Runway, mysigt. 
Tyckte att jag som tonåring behövde lite uppmärksamhet och bekräftelse så valde att ha med bh:arna. <3
(jag driver, för er som inte förstår. :()

random.

Jag sitter hemma och är så sjuuuukt trött, som vanligt numera, haha. Idag har jag mest kollat på film i skolan, om August Strindberg och Mellankrigstiderna. Imorse undrade mamma om jag ville åka och shoppa lite ikväll, men just nu är jag verkligen inte på humör. Det regnar och jag är helt slut. Men det är ju så underbart att köpa kläder, så nu försöker jag bestämma mig? Shoppa eller vara hemma? 
random bild, haaha. 

Höst.

Det blir mer och mer höst för varje dag, och det ger en mer anledning till att köpa nya höstkläder! Som ni kanske har listat ut så älskar jag att shoppa, kolla på kläder och prata om det. I alla fall tänkte jag göra ett litet inspirationscollage inför hösten! Är det något speciellt ni har tänkt att inhandla till hösten? 

hjälp?

Vill otroligt gärna hitta en snygg militärjacka, man alla jag hittar tycker jag är för bruna. Så om du vet någon bra sida eller affär där man kan köpa så kommentera! Hjälp mig nu!
Ska snart gå och lägga mig i alla fall, börjar redan bli ordentligt trött. Ska nog äta lite först, så jag kan sova. Förresten såg jag att jag hade fått en hel del fina kommentarer av er, tack så mycket! 

Syster.

Jag förstår verkligen inte hur min lillasyster kan vara så kreativ och påhittig medan jag är..som jag. Nej men, hon var hemma idag för att hon var sjuk och när jag kom hem hade hon hittat på det här! Otroligt fina naglar, funderar på att låta henne göra ett par åt mig också! Hon är så pysslig av sig.  

Jag är svart och vit.

Jag har nyss kommit hem från en otroligt jobbig skoldag. Avslutade dessutom dagen med övningsorientering i en skog. Jättekul, eller inte. Men nu är jag hemma i alla fall och ska ta det lugnt en stund innan jag gör något annat. Har kommit på varför jag har så många bilder på mig, trots att jag inte tycker om mitt utseende. Det är för att varje gång jag har tråkigt tar jag x antal bilder för att fördriva tiden. 
Är det bara jag som gör så, haha? 
Jag är svart och vit, har svårt att se grått.
Katastrof eller underbart, ser aldrig något smått.

Nytt.

Igår när vi ändå var på stan för att fördriva tiden passade jag på att köpa raklödder och ett nytt värmeskydd! Har inte testat någon av dem förut, så vi får väl se vad jag tycler senare. 

Partaj.

Har precis kollat klart på Partaj, helt klart ett av mina favoritprogram! Jag älskar verkligen det, haha. Det är så roligt. Nu ska jag gå och sova, för imorgon är det en lång dag. Har också börjat fundera på en ny bloggdesign..hmm. Vi får väl se. Skulle behöva lite inspiration först. 
Sov gott sötnosar!

Lockigt

Jag är så trött efter resan, men jag är hemma nu! Det har varit en jobbig resa, måste jag erkänna. Det började med att vi kom dit med flyget och checkade in på hotellet. Vi tog det lugnt en stund och sen började jag göra i ordning mig. Vid halv fyra så var det dags för vigseln. Vi var i en sal som hette Konsthallen. När det var klart åkte vi vidare med båt till ett ställe där det skulle vara middag. Men jag klarade aldrig av att äta där, så jag satt utanför och åkte sen tillbaks till hotellet efter förrätten. Min middag blev några brödskivor och ett äpple, medan jag låg i sängen och kollade på bland annat Men in black 2. 
Under dagen fick vi fördriva tiden genom att gå runt på stan - problemet var att det var bara Åhlens som hade öppet. Vi hittade ett café som vi fikade på ganska länge, gick på museum och sen gick vi tillbaks till samma café och åt sen lunch! 
Nu är jag så trött så det finns inte, men ska kolla lite på TV innan jag går och lägger mig! Så här såg jag ut på bröllopet, inte särskilt "uppklätt" men jag trivdes i alla fall i det. Hade även lockigt hår som omväxling. Jag tycker det ser lite ut som om jag har peruk på mig!


 

Rymden.

Satt och gjorde en liten text, men bilder i. Som ni nog vet är jag besatt av rymden, stjärnor och galaxer. Så medan jag ändå inte hade något att göra, så fixade jag ihop det här!
Är det någon annan än jag som är besatt av rymden? 

Cupcakes.

I förrgår gjorde min lillasyster de godaste cup cakes någonsin! Vanlig vaniljmuffin och frosting, men med hallon på! Åh, verkligen underbara. Väldigt mycket sommarkänsla över dem! Nu ska jag ut på stan och kolla lite i affärer och kanske ta en fika, men ikväll är jag hemma igen. Längtar redan, haha. 


Rött.

Ger er lite höst-inspiration. Finns det något finare och mysigare än röda kläder? Min favorit är vinröd eller lätt rödlila. Är inte lika förtjust i orangeröda saker. Satte ihop ett litet snabbt collage, och kom under tiden på att jag behöver köpa en ny mössa! Så varför inte en vinröd? 

Inbjudning.

Tyckte att inbjudningen till bröllopet var så otroligt rolig, haha! Sen var det tre andra delar också, men den här var bäst! Jag kan förklara att Jack är deras barn som de har tillsammans. Det är min kusin som ska gifta sig, och nu lär jag sitta på flyget påväg dit! Ha en underbar dag!

Måste du vara så snygg?

Asså snyggt. Älskar väskan, fast jag har ju en liknande. Ska gå iväg och packa nu, sen fixa lite tidsinställda inlägg inför helgen. Jag ska iväg på min kusins bröllop i Karlskrona! 

Hemma!

Är äntligen hemma. Jag har varit ute hela dagen, i spöregnet. Det har blåst och varit iskallt dessutom. Sen hade jag inte särskilt mycket kläder, det ångrar jag efteråt! För det mesta satt jag inne med Lena och pratade och fikade. Sen fick vi åka tidigare hem, och då frös jag så mycket att jag skakade. Kramade till och med en av lärarna jag hatar, bara för att bli varm. Är fortfarande kall om händerna, trots att jag kom hem för två timmar sen! 
Ingen bild från idag, för att mitt hår är så stört av regn och vind, så det får ni inte se. 

lite svar osv.

Det kan vara jobbigt att läsa svaren på alla frågor, men det är inte meningen att någon ska känna sig tyngd. Jag förklarar mig situation, för att ni ska förstå mig. Vem jag är. Sen vill jag såklart hjälpa andra som mår dåligt, för det är ingen som förtjänar att må som jag har gjort. Om du någon gång vill prata med mig om något sånt här, så skriv ett "<3" i kommentarsfältet och fyll i din e-mail så mejlar jag dig. 

Om det är fler frågor eller något som dyker upp efter det här, så är det bara att skriva, såklart. 

 

Hur brukar dina behandlingar ser ut (när du nu mår dåligt, psykiskt eller fysiskt)? Vanligvis brukar två behandlare från Mellanvården komma hem till mig och prata med mig en gång i veckan. Mår jag sämre kommer de oftare, är det bättre kommer de mer sällan. Oftast så pratar vi mest, diskuterar hur vi ska lösa olika problem som ständigt uppstår. Sen går jag för tillfället även i en KBT-behandling med några andra ungdomar för Social Fobi. Det hjälper mycket. Älskar att vara där, faktiskt. 
Men för tillfället så har vi väl en paus med behandlingarna, mest för att jag vägrar. 

 

Hur länge har du mått dåligt egentligen? Det är väl svårt att svara på, men ända sen jag har börjat i skolan (sexårs) så har jag väl alltid varit mycket mer dämpad och tyst. Men det började bli allvarligt i sexan, och i sjuan så blev det kraftigt sämre. Under åttan var nog det värsta året. Nu har jag i alla fall kommit en bit på vägen. Men som sagt, jag kan inte riktigt minnas att jag har varit riktigt glad längre tider sen jag började skolan. Allvarligt blev det först för några år sedan. 

 

Hur har allt blivit som det blivit? Det här är väl den svåraste frågan, för det är så svårt att veta. Men enligt de vuxna så är social fobi det som har varit värst. Själv tror jag att det har varit en blandning av social fobi, mycket bråk med kompisarna, att jag höll mig så mycket för mig själv och att det var jobbigt hemma. Alltså jag har inte blivit vanvårdad på något sätt, vi har alltid varit väldigt kärleksfulla i min familj. Men pappa har alltid jobbat mycket, och under femman/sexan så jobbade han oftast mellan nio på morgonen till två på natten. Det slet väl på alla, mamma blev mer stressad och jag och min lillasyster bråkade. Vi alla tre bråkade mycket, och jag har alltid mått otroligt dåligt av bråk. Men det är ju bättre hemma nu, vi bråkar inte lika mycket. Vi är väl som en "vanlig" familj, bråkar ibland, är sams mellan det. Pappa gick in i väggen och fick extrema smärtor i tänderna och kunde inte äta. Så då löstes den extrema övertiden på hans jobb. 
I alla fall så tror jag att det har varit en blandning av det, och att man är känslig i tonåren. I efterhand önskar jag att jag inte hade stängt in mig själv och vägrat berätta hur dåligt jag mådde. 

 

Vad får dig att må bra och hur brukar du göra för att försöka få bort alla tankar? Jag brukar försöka kolla på en film och dricka te om det är riktigt dåligt, för om jag pratar med någon kompis då drar jag förmodligen ner dem. Annars så mår jag bäst av att vara runt mina kompisar som kan få mig glad. Sen så älskar jag ju att köpa saker, och det får mig faktiskt att må bättre - åminstone för stunden. 
Tankarna är svårare att få bort, eftersom de kommer inifrån så blir de som en sanning. Men det bästa är att acceptera att de är där, bara att man inte tänker på dem som en sanning utan som en tanke. Om man känner att det komma dåliga tankar så ska man tänka: "jaha, nu kommer de där tankarna igen. men det är ju bara en tanke." Att man hela tiden intalar sig att det bara är tankar, för det är inte sant. 

 

Vad har du för diagnoser? Det har alltid varit väldigt otydligt med vilka diagnoser jag egentligen fått, men det som är säkert är: ångest, depression och social fobi. Men de har även antytt panikångest i samband med sociala sammanhang. Sen har jag självmordstankar och självskadebeteende, men jag vet inte om det räknas som en diagnos. Men så är det.

 

Vad tycker du om bup (alltså personalen, behandlingen osv)? Jag tycker bup mest har varit bra för att de har hjälpt mina föräldrar att förstå och kunna prata med mig, och hjälpte mig att få prata ut. Sen har det stått still i behandlingen väldigt länge, de vet liksom inte hur de ska komma vidare. Där har Mellanvården varit lite bättre på att se till att göra något åt problemen i t.ex. skolan. 
Men personalen har alltid varit schysta mot mig, vissa har jag väl tyckt mindre om men ingen har varit direkt elak eller något. 
Jag tycker i alla fall att alla som har problem ska försöka ta sig dit, det behövs verkligen. Även om du inte tror att det kommer hjälpa eller att du inte tror att du kommer gilla det så är det värt ett försök.

 

Kan du berätta om hur du ser på självskadebeteende? (tex skära sig) Jag ser det inte som något bra, och jag uppmuntrar ingen att göra det. Man fastnar bara i ett beroende och får bara mer ångest av det sen. Men jag förstår fortfarande varför folk gör det, jag har ju gjort det. Mycket. Det är inte fegt eller något att skämmas för. Det är bara hemskt att man mår så dåligt att man inte ser något annat sätt att få ångesten att lätta. För ett halvår sen var jag uppe i mitt värsta självskadebeteende, jag skar mig flera gånger varje dag. Det är inget jag är stolt över, men inget jag skäms över. Det är ju inte mitt fel att jag har mått dåligt, även om jag inte valde ett smart sätt att komma undan det. Jag hade tur som inte fick otroligt mycket ärr med tanke på hur mycket jag skar mig.
Är man fast så måste man få hjälp, för det blir bara värre och värre. Funderar man få det så prata med någon. Har du inte börjat - så gör aldrig det. 

 

Jag har klarat mig hittills, så jag klarar mig en bit till. 
Du kommer klara dig, jag lovar. 


whoups.

Jag vill ha nya skor. Det vill jag alltid, men ändå! Ska gå och lägga mig snart så jag inte är så trött imorgon. Sov gott allihopa! btw, jag pratar med den sötaste killen någonsin på kik. 

tivoli.

Imorgon ska jag åka till Gröna Lund med skolan, jag bestämde mig för att följa med trots allt. I och för sig så är jag livrädd för nästan alla berg- och dalbanor osv. Klarar bara att åka saker som snurrar, typ pop express och slänggungan. I alla fall så ska jag gå med en av mina lärare i den lilla gruppen och två killar därifrån. Så det lär bli kul ändå, mycket skönare att hänga med killar en med tjejer. 
Jag tänkte bara säga att jag ska svara på frågorna om mitt psykiska mående tills imorgon, så om du har en fråga så är det sista chansen att ställa den nu! Kommer göra något tidsinställt tills imorgon, men det lär bli dålig uppdatering! 

halsduk.

Har precis kommit hem från skolan. Idag har jag varit på jättebra humör hela tiden! Jag har pratat non-stop hela dagen och varit allmänt glad. På hemkunskapen gjorde vi äppelpaj, nomnom. Fast jag gillar inte ens äppelpaj..Men på tal om mat så blev det tacos i skolan idag! Och det var gott, jättegott. Åt tillsammans med 6-åringarna haha. Sen har jag kollat på film. Skön dag! 

jämförelse.

'Hon är fin. Jag vill se ut så. Hon har fina kläder. Jag vill ha dem. Hennes hår är fint. Jag vill ha det.'
Det är ungefär mina tankar så fort jag ser någon. Jag måste verkligen sluta jämföra mig med varenda människa jag träffar på eller ser.  I alla fall så är både kläderna och tjejen en inspirationskälla. 

profilbild.

Nu trodde ni nog att jag menade profilbild på facebook eller något sådant, men jag menar en bild i profil! Hoho, vad rolig jag är. Eller inte. Just nu går mitt liv på tomgång, det händer seriöst ingenting. Och det är väl därför bloggen är väldigt tråkigt för tillfället.
Mitt hår är fult och smutsigt idag, jag orkar inte. Ska gå och duscha, men jag är ju lat så det orkar jag inte. Fast när jag väl står i duschen an jag stå där i flera timmar, mysigt ju. 



kossa mu.

Har precis kommit hem från skolan, och jag är så trött. Idag har vi planerat inför fredag. Vi ska åka till Gröna Lund med skolan, för att typ..göra expriment. Jag är rädd. Jag måste vara en av de fegaste personerna vad det gäller att åka berg- och dalbanor. Är inte säker på att jag ska följa med, har svårt för att samarbeta och göra saker med andra. Och ja, åka dit är ju ett problem.
Men nu ska jag titta på någon serie och sova lite, thoho!

Natti.

Okej, det här blir ett helt meningslöst inlägg! Men just nu är jag verkligen jättetrött. Ska äta lite och kolla på project runway, innan jag går och lägger mig. Tänkte svara på era frågor i övermorgon eller något sånt. Så ni kan ställa frågor tills dess, och om det är något annat ni undrar så ställ det här. 
Funderar på om jag ska göra i en video eller skriva? Eller både och? Åh, svårt haha. Jag sitter just nu och pratar med random människor på kik. Lite smått konstigt. 
Igår hade jag lockigt hår förresten, tycker ni att det var fint? Jag kan inte bestämma mig, men lockarna blev inte bra. Ska försöka igen senare, och då ska ni få bra bilder. I alla fall så ska jag gå och lägga mig senare, så sov gott allihopa. Dröm sött!

Svar på kommentarer.

Fick lite kommentarer förrut, och en missförstod jag tydligen, haha. Tänkte svara på den såhär istället, för det är väl inget som jag skäms för eller något. 
Maya: JAG ÄLSKAR DIG MED! tycker om dig mycket. 
 
Anonym: Jag skulle dit för ett möte med bup och mellanvården, för att planera resten av hösten. Men som sagt gick det skitdåligt på mötet enligt mig. Mellanvården kopplades in i februari, och är en del av bup som jobbar mycket mer intensivt och med familjen. De kommer oftast hem till patienterna.
I alla fall så går jag dit för att jag mår dåligt, som de flesta. Jag vet inte hur mycket jag ska berätta, hur mycket ni vill höra, hur mycket ni orkar höra. Så vi tar det här som en liten..tja, frågestund om det. Ni får ställa alla frågor om hur jag mår, diagnoser, behandling, råd när man mår dåligt osv. Jag har inget problem att prata om det, så fråga exakt allt ni undrar. 
Och ställ nu frågor så det här inte blir awkward för mig! :( 

Instagram.

Följ mig på instagram för att få extra egobilder! Hahahha.


Grönt.

Min lillasyster är otroligt odlingsintresserad, så den här sommaren har hon utnyttjat sitt växthus till fullo och vi har fått massor med grönsaker. Det enda som har varit svårt har varit tomaterna. De växer till sig bra, men så fort de börjar bli orange angriper myrorna. Så just nu plockar hon in dem och låter de mogna i fönstret! Men ni måste erkänna att det ser läckert ut med gröna tomar. 
Gröna tomater är fina, men äckliga. 


Plugga.

Har äntligen gjort klart mina läxor, åh jag är så utmattad av dagen. Men fick alla rätt på sist jag testade mig på glosorna, så jag orkar inte öva mer. Nu ska jag dricka de och sen gå och lägga mig. Jag är så slut. Hela dagen har jag gått med en klump i halsen och tårar som ständigt hotar att ramla över. Inte blev det bättre för att mötet på bup gick asdåligt. Det var förresten någon som undrade vad bup var, och det är barn- och ungdomspsykiatri. För tillfället hatar jag dem, men mår du dåligt ska du gå dit. Jag är bara ovanligt bitter efter dagen. 
Det positiva är att jag har tillräckligt med pengar för att köpa ett nytt skal! Så det gäller bara att bestämma sig, och sen beställa. Jag längtar! 

blev glad när jag såg det här! pluggning = avklarad.

Dalahäst.

Jag är på riktigt dåligt humör, sad but true. Dagen har varit riktigt dålig, enda från början. Och det blev bara värre och värre. Just nu ska jag sätta mig med en kopp te framför Top Model och lösa olika kluringar. Det är det som gör mig lugn när jag har haft en dålig dag. Av någon anledning fick jag ett infall att fotografera en pytteliten dalahäst som jag hittade i köket. 
Vad brukar du göra när du haft en riktigt usel dag? 


Speciellt.

I somras så läste jag i en fototidning att man kunde få helt andra effekter om man tog loss objektivet från kameran, och fotade med objektivet framför istället. Kommer ihåg att det var väldigt knepigt att få in fokus, men det blev helt klart annorlunda bilder! Det ser förvrängt ut, på något vis. De här bilderna är helt utan redigering. Vad tycker du? 
 

your mom.

Nu är jag i skolan, och har skittråkigt. Har en lång och jobbig dag idag, orkar inte ha idrott. skit. Och efter skolan ska jag till bup/mellanvården för ett möte. Blä. Jag har jobbat lite på det hääär: 



Beslutsångest.

Åhh, jag kan inte välja! Ska beställa hem ett nytt mobilskal, men..alla är ju så fina! Jag har inte råd att köpa flera, så måste välja ett. Jag älskar alla. Alla passar min stil jättebra.
Hjälp mig nu. :( 

Sneak peak.

Testade min nya plattång på löshåret! Så jag började fundera på vad jag skulle ha på mig imorgon. Jag vet inte riktigt om jag är nöjd..hmm? Beslutsångest! Hjälp mig, vad tycker du? Ska jag välja det här eller fundera ut något annat? Vill helst ha något långärmat, men har nästan inga ljusa tröjor som är långärmade. 



BOOST.

Ibland måste man vara snäll mot sig själv. Ibland måste man ge sig själv lite boost. Det passar dessutom en söndag, när man måste till skolan hela veckan osv.
Man måste inte hata sig själv, för att få andra att älska en. Men man måste inte älska sig själv, för att kunna älska någon annan. Det enda man behöver är att vara snäll mot sig själv, inte fokusera på det dåliga hela tiden. Du behöver inte tycka om dig, även om du borde, men du får inte tänka negativt om dig. Det gör bara att man mår dåligt. Tänk på det som är positivt, för det finns något. Ibland är det svårt att komma på något, men du behöver inte tänka "åh, jag är snygg och bäst blablabal". Det räcker med ett litet "Jag är faktiskt inte så dålig." "Idag ser jag lite bättre ut än vanligt!" eller till och med "Jag passar i den här tröjan" . Stryk det negativa och lägg på små, lätta positiva. Jag lovar att sånna små tankar får dig att må bättre.  
Oh well, jag tycker om dig som du är. 



Ren.

Jag har städat hela huset, och sen mig själv! Mitt hår är så lent nu, kan inte sluta ta på det! Hahahaaha, jag är bra konstig. Nu ska jag åka iväg och köpa en till dörr och ett handtag. Jag återkommer senare, med mer intressant bloggning. 



Mitt rum är äntligen klart!

Wihooooo, idag kom sängen! Så nu är hela mitt rum faktiskt klart! Utom ett dörrhandtag, men det räknas inte. Jag är så nöjd, älskar att vara i mitt rum just nu. Vi har byggt en garderob, köp en ny säng, lampa, möblerat om, nya kuddar, rensat ut gamla saker och skaffat en ny dörr! Det enda jag skulle vilja ha nu är en TV, men mina föräldrar är rädda att jag kommer isolera mig mer igen då. Men vi får väl se, just nu är jag jättenöjd! Bilderna får rummet att se extremt konstigt ut, men det var det bästa jag fick till. 
Vad tycker du om mest? Före eller efter? 


Locktång.

Jag var och köpte godis på coop, och så impulsköpte jag en locktång. Den kostade bara 199 och var på rea. Från början kostade den 399, snacka om bra köp! Nu väntar jag bara på en dag att testa den, haha. Jag gillar egentligen inte att den är röd, men ska ju inte direkt ha på mig den. 
Är det någon som har testat den här locktången? Är den bra? 


Hallon.

Nomnomnom, jag sitter och fikar. Eller fikar och fikar, jag äter hallon. Jag har saknat det. Jag älskar hallon, men de här smakade inte så mycket. De var enorma i alla fall! Blev jätteglad när jag hittade ett helt paket hallon i kylen. Sen blev jag lite äcklad för att en av dem var möglig. Jag la den på soffbordet...den ligger kvar. 
Tycker du om hallon lika mycket som jag, eller är jordgubbar godare? Jag kan inte välja. 

Biff....säger vi.

Jag har precis varit och tränat, uschh. Jag hatar att träna, det är ju jobbigt. :( Nu ska jag åka och hämta min säng, kanske köpa lite godis och så.
Vi låtsas att jag ser stark ut, så säg att jag har stora muskler! Hahahha.


Ratatouille.

Jag sitter och myser i soffan, efter lite depp. Bestämmde mig för att kolla på lite animerat, och precis då började Ratatouille! Har aldrig kollat på hela den filmen, så det gör jag nu. Och jag älskar den! Seriöst, den är så underbar! Gjorde ett litet collage också, hoho.
Tycker du om Ratatouille? 



Ibland..

Ibland så är jag bra charmig, kolla bara! Idag när jag skulle ta bilder blev jag så trött på att inga bilder blev bra, och då får jag någon typ av ryck och gjorde fula saker medvetet! Det är mitt sätt att känna mig bättre när jag blir dålig på bild, gör dig så ful du kan! Plötsligt blev du jättebra på den andra bilden. ;)
Det måste alla testa någon gång, haha. Jag är expert på att göra fula miner och saker. 

Hemma.

Idag blir jag inte bra på bild, så är det med det. Kolla, jag ser ut som en gris. Så jag ser konstig ut, och ni får leva med det! Snart kommer tre kompisar och vi ska göra kladdkaka, nomnom. Vi lär väl äta och bara ta det lugnt. Det brukar bli roligt. Skoldagen har varit helt okej. Har haft extremt svårt att koncentrera mig, men har varit på bra humör, så det gör inget!

Hög.

Igår skulle jag svälja en riktigt stor tuggtablett, en för stor. Och såklart kunde jag inte svälja hela tabletten, utan den fastande i halsen. Så den satt fast i mitten av matstrupen och jag började få panik. Sen började jag få kramp i strupen och tabletten satt fortfarande fast. Jag försökte dricka vatten och äta yoghurt men det blev bara värre. Så när jag började skrika av smärta så åkte vi in till akuten. När vi kom dit fick jag gå före resten av patienterna och åkte i rullstol.
Sen fick jag en del lugnande mediciner, så kramperna slutade och blev minst sagt påverkad av medicinerna. Jag sa bland annat att min tunga var en mystisk köttklump som var i vägen. Jag fick en puls och syremätate på fingret, som jag lekte med. Först sa jag att det var ett rymdskepp som flög runt. Sen upptäckte jag att om jag tryckte på den, så ändrades pulsen. Så på mätaren (där man ser linjerna för hjärtslagen) gjorde jag fyrkanter. Ibland så stannade den och började tjuta för att den inte kände någon puls, och då skrek jag "mamma, mamma, jag är död! :D".
Sen tog jag av mig syremätaren som hade röd laser, och satte den på mammas näsa. Då började jag sjunga "Mamma med röda mulen, hette en helt vanlig....mor!" Under hela tiden skrattade alla sjuksköterskor och läkare åt mig.
När vi var på väg hem sluddrade jag och försökte sjunga. Det lät förmodligen hemskt, men jag tyckte att det lät bra! När jag kom hem åt jag mat och gick och la mig. Jag känner fortfarande att jag är lite lullig. Hahah, rolig kväll!


Vart tog kvällen vägen?

Jag skulle bara lägga mig ner och kolla på tv, sen blev det reklam och jag tänkte sluta ögonen en stund. Och nu är klockan halv nio. Vart försvann kvällen, hahaha? Jag är i alla fall oändligt trött, så jag ska gå upp och lägga mig om en liten stund. Så det blir ingen mer bloggning idag, tyvärr. 
Avslutar dagen med en inspirarende bild istället!

Säg att du älskar mig.

Idag var första gången på sjukt länge som jag hade jeans! Trivdes ändå rätt bra i det. Använder ni jeans mycket? Det var inget annat som passade med t-shirten jag ville ha.
Om ni ibland undrar varför mitt hår ser så platt ut, så har jag tagit bilderna i slutet av dagen. Men det är såhär mitt hår ser ut i vanliga fall! Btw, jag råkade bränna lite av mitt löshår. Inte bra!
 

Militär.

Jag vill ha en militärjacka, åh så snyggt!

smutshår.

Ska gå och duscha nu, mitt hår är smutsigt. wäh. Jag hatar smutsigt hår. Jag hatar att duscha. Så säger jag ända tills jag väl står i duschen, då kan jag stå där i timmar. Sen ska jag försöka sova, imorgon kommer vara en lång skoldag. :( 
Jag idag, helt vanlig och tråkig! 



Collage

Har suttit och klippt ihop ett litet collage med snygga kläder. Give me. Jag är egentigen inte så förtjust i ljusa färger, men på senare tid har ljuslila och några andra pastellfärger tagit plats i mitt hjärta. Som ni kan se har jag mycket svart till, för att väga upp det "tjejiga". 
Jag älskar de här kläderna tillsammans. Skulle lätt köpa dem! 
.

 

Kurrig mage.

Min mage är hungrig, väldigt hungrig. Det här blir andra skålen yoghurt för dagen, eller tredje om man vill räkna med en halv också. Om jag skulle leva på något så skulle det utan tvekan bli det här. All bran-flingor och Mild Vanilj Yoghurt. Det äter jag till frukost, mellis och eventuellt på kvällen. Om jag hade fått skulle jag nog äta det till middag och lunch också. 



atm.

Kan verkligen inte vakna idag, jag är så trött. Det känns som om någon väckte mig klockan tre på natten. Det är väl förmodligen förkylningen som hänger kvar, men mot skolan i alla fall!
thiz le me as cat:

Naturlig skit.

Jag tittar på Project Runway, ett av mina favoritprogram. Tycker Top Model har blivit så tjatigt och ytligt, medan det här är mer talang men ändå mode! Älskar att bedömma deras design. Jag pratar otroligt mycket också, så om man ska kolla på tv med mig måste man vara beredd på snack. ;) 
Här var jag för några timmar sen, skulle ut en liten snabb sväng. Utan smink, ofixat hår och bara..jag! 
 

Mat.

Min morbror och hans fru är här på middag, för min morbror ska fixa nätverket som krånglar. Men det är alltid trevligt när de är här, så roliga och har bra humor! Det är lätt att känna sig avslappnad när de är här. Jag har inga bilder, för de hatar kameran lika mycket som jag. Tänkte sitta och göra ingenting en stund, kanske spela tf2. Förresten så kan jag visa lite bilder från spelet. Tog det som en liten annorlunda fotoutmaning. Det är svårt att fånga bilden precis. 
Ja, sånt här gör jag på min fritid. Mycket liv!

Ansiktsskrubb.

Jag har länge haft problem med fet hy, och det finns inte jättemånga produkter som får bort överflödet av oljan utan att göra huden fnasig. Har testat många olika produkter, och tänkte visa er några. Den jag tyckte sämst om här, var den rosa. Den med borsten är min favorit! Man blir otroligt mjuk i huden, får bort fet-känslan, minskar både finnar och pormasker utan att torka ut hyn för mycket! Nackdelen är att den både ser ut och luktar fönsterputs.. Rekommenderar den starkt! 

.

Vad vill du veta om mig? Ställ vilka frågor du vill, och kommer på! Hur jag har blivit som jag är, vad jag har gått igenom, vad jag tycker om och vad jag inte tycker om? Ge mig utmaningar att göra eller låt mig tipsa? Vill du att jag ska svara i en video eller i text? 
Skriv allt du kommer på! Även det mest onödiga. 
Jag gillar att svara på frågor. :$

Skrattar så jag dör.

Idag är jag hemma och är genomförkyld. Bestämde mig efter en timmes gnyende att jag behövde vara hemma från skolan idag. Jag som trodde att jag inte skulle behöva vara så sjuk! Det blev bättre under helgen men nu attackerade fökylningen igen. Någon annan som är hemma och är sjuk? 
Tyckte bara att det behövdes idag! Vilken är er bästa sida för roliga bilder och gifs? 

Gult.

Tjatjofsjifsh, blablabla. Jag är på dåligt humör, typiskt mig! Enligt min kurator så ska man ha glada färger på sig, för att man då ska bli glad. Fast jag gillar ju inga färgglada färger, så jag är körd haha. Nejmen, jag tänkte att vi skulle testa lite. Jag är nog inte den enda som är på halvdåligt humör, så nu sätter vi oss och kollar på den här gula och fula blomman. Jag avskyr gult, det är så fult. Och det är inte bara för att det rimmar. Har något personligt emot färgen gul, men kan inte komma på varför. Blomman i sig är ju fin, men varför gul? Varför? 
 

oj.

Åkte iväg till Långsjön med Moa, Erika och Erik för de ville bada. Eller ja, Erika och Erik ville bada. Vilket det också gjorde, trots att det var iskallt. Jag glömde bort tiden och hann inte göra ett inlägg. Men vi hade roligt i alla fall! Har lite beslutsångest just nu, är den här tröjan värd pengarna? Den är så sjukt snygg, men jag är nästan pank. 

Disney.

Tycker att det är så sjukt snyggt med tryck med disneymotiv - som döskallar eller liknande. Ge mig! Jag ska nog beställa hem en tröja ikväll!

Balbalblalbalba.balbalba.

Jag ska till skolan snart, har ingen lust alllllllllls. :( Önskar att jag fick vara hemma idag, men ne. Är lite halvsjuk också, nyser hela tiden. Jag nyser på ett pipigt sätt. Reaktionerna när jag nyser är "var det där en nysing?", "atjiii" och  ".....". Haha, de flesta immiterar mig oftast och frågar om det är på riktigt. Får väl filma det någon gång, så ni också kan få skratta! 



Mums.

Sitter och fikar framför en deckare. Komisarien och havet. Det är mysigt, men kakorna blev för mjuka. De ska vara mer krispiga, men visst ser de goda ut? 
Imorgon har jag idrott för första gången på ja...över ett halvår och tre år sen jag gick på det regelbunden. Inte så konstigt att jag är nervös! Är  dessutom dålig på allt som har med sport att göra och min kondition är den sämsta det är århundrandet. 



Hygien.

Det är viktigt att vara ren. Något som min kanin verkar prioritera högt i sitt liv. Han ägnar nog en femtedel av sin dag åt att tvätta sig, hälften av dagen att sova eller ligga ner, en tiondel åt att kolla på tv och resten av tiden att tänka på mat, äta eller tigga mat. Har gjort ett flertal försök att fånga honom på bild när han tvättar sig, men så fort han ser en kamera så kommer han fram och trycker om nosen i linsen. Visst är det sött, men det enda man ser på bilderna är ett extremt suddig nos. Men jag lyckades få en bild tack vara teleobjektivet, haha! 




läpparläpparläppar.

Hade astråkigt, så tänkte sminka mig. Men sen hade jag ingen lust att göra det så jag testade lite olika läppstift/läppglans. Tycker nog ändå mest om att ha helt vanliga, med lypsyl. Känner mig så obekväm annars, haha!
Vilket tycker du är finast på bilden? Vilken färg trivs du bäst i? Vilket passar bäst på mig? Woho, massa frågor!


Ooj.

Har sovit jättelänge idag, det är inte likt mig. Brukar vakna vid nio. Men idag vaknade jag först halv elva! Jag måste ha sovit väldigt dåligt resten av natten. I alla fall så är jag vaken nu och funderar på vad jag ska hitta på. Den senaste halvtimmen har jag försökt komma på vad jag ska blogg om nu på morgonen, utan framsteg. Så det blir ett inlägg om det, haha. Det har slutat regna nu, efter två dygn. Men det är fortfarande mulet. 
Hittade den här inspirationsbilden nyss, som jag tänkte visa för er. Inspiration är något man verkligen behöver en trist söndag innan skolan börjar. 



Deprimerad.

Orkar inte blogga mer idag. Mår inte bra. Får acceptera sånna dagar oftare nu.  Men ska gå och lägga mig redan nu, och hoppas att det är bättre imorgon. Ska eventuellt träffa Erik imorgon, något att se fram emot.
Sov gott och dröm sött!
bild med starka känslor. 

Videoblogg.

Hade jättetråkigt. Döm mig inte för hur jag är, haha! Kände mig väldigt stel och konstig. Filmen blev inte så bra enligt mig, men det var ett bra tidsfördriv! Hoppas ni tycker om mig ändå! :(
Kommer förmodligen inte göra fler, men ni får väl säga till om ni skulle vilja det. 

@

Kolla vad jag hittade på Mio idag! För 12 kronor. Ska stå i mitt rum. Vad repensenterar mig bättre än något som absolut hör ihop med internet? Hahaha, älskar den! 



Jag ler bara jag tänker på dig.

Idag har jag en mysdag, som sagt. Så jag drog fram en riktigt gammal tröja och en mysig halsduk och satte upp håret i en stor knut. Känner mig bakåtslungad några år i tiden, när det här var min favorittröja och jag alltid hade håret uppsatt såhär. Tog bara lite lätt smink på mig och ett halvt lager mascara. 

Regn.

Det regnar fortfarande. Otroligt hur mycket det kan regna egentligen. Jag torr det här är det längsta regnovädret på så länge. Men jag tycker ju det är mysigt så! Vad tycker du om regn? 

Regndroppar på mitt fönster. Vackert.