Shopping.

 
Igår var jag och shoppade med mamma inne i stan, så jag tänkte visa allt jag handlade. Jag kan säga att jag var så trött efteråt, att bära på kassar och gå runt i affärer i tre timmar är jobbigare än vad man tror. Jag är i alla fall nöjd med allt jag fick med mig hem! Ett par awesome vantar, en T-shirt, en jättemysig, mörkblå halsduk, ett par örhängen och ett par fingervantar. De har något i fingertopparna som gör att de funkar på touchskärmen även när det är kallt ute. Jag tyckte att jag behövde det, för annars försöker jag styra med näsan som en idiot.

Vargar.

Tänkte visa vad jag har på mig idag, innan jag drar iväg till min kompis! Valde att ha på mig min nya T-shirt med vargar på och creepers. Blev dessutom riktigt nöjd med min sminking idag. Jag brukar alltid klanta mig ordentligt med eyelinern. Typ rita ett svart streck över halva ansiktet. Men idag lyckades jag med en fin eyeliner, utan att misslyckas med någon annan del. Känner mig lite duktig! Jag hoppas bara att jag inte fryser ihjäl sen..

Pizza.

Halloj! Jag hade tänkt att säga godmorgon, men det kanske är lite sent nu? Jag har egentligen inte gjort något alls idag, bara legat i soffan och degat. Duschat och fönat håret, mitt hår tar typ en timme att få torrt. Om jag sätter upp håret i en tofs när det är blött, kan det fortfarande vara fuktigt tolv timmar senare. 
 Ikväll ska jag till Moa och träffa hennes lilla kaninunge Audrey. Jag har precis ätit lunch, pizza nomnomnom.

Oj.

Precis när jag kom hem från stan så kom min morbror och hans fru på besök. Så tiden rann iväg och jag ville inte sätta mig ner vid datorn för att blogga. Det skulle kännas väldigt oartigt mot dem. Men det var trevligt i alla fall. Jag och min lillasyster hade gjort Cake Pops att bjuda på, alltså någon typ av sockerkaka/chokladboll formad som en boll med choklad över. Så sätter man fast bollen på en pinne och såklart en del dekorationer på. Däremot så valde jag att äta glass istället för jag tycker att det var för sött, men de är ju bara för söta att kolla på! 
Nu ska jag sova, och imorgon visa det jag köpte på stan idag! God natt finisar, sov så gott och dröm sött.

Rap Battle.

Har ägnat några timmar åt att kolla på "Epic Rap Battles of History." Folk föreslår två personer som ska "äga ut" den andra genom att rappa. Det är otroligt roligt om man vet vilka personerna är och vad de har gjort. Min favorit är Steve Jobs vs Bill Gates. Skaparna av Apple och Microsoft, för er som inte vet. 
Jag har själv alltid haft en PC, så jag vet inte vilken som är bäst. Vad har du för sorts dator? 

Anti-Redness

Mitt favoritpuder just nu är Isadora Anti-Redness. Det sitter bra och den är billig, men framför allt så täcker den väldigt bra och den får bort röda toner. Det passar mig bra som har rödflammig hy och blir lätt röd i ansiktet. Har man inte det problemet kan den kännas lite gulaktig. Men om man är som jag och är lite rödflammig så gör den underverk! Den finns på vanliga ställen som Kicks, H&M osv. och kostar 100-200 kronor.
 

Skratta.

Det absolut bästa jag vet är när man kan skratta så man får ont i magen. Att inte kunna sluta skratta och garva så fort man kommer att tänka på det. Det händer mig framförallt när jag ligger ner (skrattar med då.) med några kompisar. Jag har alltid haft lätt för att skratta, kan inte hålla emot leenden eller skratt. När jag väl har kommit in i en i ett riktigt skratt är det nästan omöjligt att sluta, och oftast smittar det av sig på andra.
Det kan väl inte vara bara jag som älskar att skratta så man får ont i magen?
Inte så charmig bild på mig, men en av de få jag har när jag skrattar.

Smycken.

Jag vill köpa massor av nya smycken, men jag blir alltid så snål. Tre ringar eller en stickad tröja? Det kostar nästan lika mycket, och då väljer jag alltid tröjan. Men jag brukar alltid kolla på smycken när jag går i affärer, men brukar oftast bestämma mig för att det inte är värt pengarna. Det slutar oftast med att jag ändå inte använder dem så mycket om jag köper dem. Det känns verkligen som om jag behöver lite smycken nu, så får kanske beställa hem några billga från nätet. Har du någon bra sida med smycken? Behöver tips!

Tjallare.

 
Tjemare! Just nu sitter jag hemma hos min mormor och leker med hennes iPad. Hon har nästan ingen aning om hur man använder den. Ändå så tycker hon om den, haha. Snart ska vi göra chokladkola, även om det är julgodis! Det var jag som ville göra det för att jag längtar efter julen. Jag kommer hem redan ikväll. 

Tummar upp.

Middagen med släkten gick riktigt bra, var rädd för att vi skulle vara 25 stycken som vi brukar. Men jag hade tur och över hälften var sjuka, så det blev lugnt och mysigt. Ändå så är det ganska roligt att vara med dem, det kommer skratt efter skratt. Som vanligt efter sociala sammanhang så är jag helt slut, blir så utmattad av det. Jag är hela tiden på spänn. Så jag ska lägga mig ganska snart och imorgon ska jag till mormor! God natt!

Le.

Le.

Tändstickor.

Jag har precis kommit hem från en liten promenad med Mamma. Vi gick förbi en kyrka och passade på att köpa en blomma till min faster. Vi ska på middag hos dem senare ikväll. Jag valde en blomma med en annanas på, som senare skulle börja lukta också! Både jag och mamma har en förkärlek till småbutiker så vi kunde inte låta bli att köpa den finaste tändsticksasken någonsin. Sen fick jag syn på mängder av kaktusar och köpte en med klarröda blommor. Har ju åtta andra kaktusar i mitt rum, så de får sällskap av en till!
 

Vackrare får man leta efter.

En av de vackraste människor på jorden måste vara Petra Karlsson. Jag ville bara säga det!

Lyckades.

Idag gick jag faktiskt ut och fotade som jag sa tidigare. Oftast brukar jag säga det, men sen aldrig göra det. Dock så laddade batteriet ut ganska fort. Men jag hjälpte mamma och pappa att kratta löv. Jag fick ihop en lövhög som var bra mycket större än mig, kanske tre stycken av mig. Det blev dagens träning, haha. Men några av bilderna: 

Höstlov.

Äntligen är det lov. Jag är så lycklig, haha. Behöver verkligen en paus från skolan, människor, allt. Har tänkt att bara ta det lugnt och göra det jag vill. På måndag ska jag åka till Mormor och göra kola och träffa Valdie. På tisdag ska min morbror och hans fru komma över på middag. Annars har jag inget planerat! Vad ska ni göra? :)

Fotografera.

Idag ska jag fota lite, det är lagom mycket löv och färger ute. Så det blir mysigt! Annars ska jag nog köpa godis, rita lite och så. Egentligen skulle jag ha några kompisar som skulle sova över här, men det har inte blivit något. Jag funderar på att kolla om de kan nästa helg istället? Vi brukar ha Filmkvällar. Kolla på filmer, mysa och ha kul. Och äta massor av godis. Men idag får jag kolla på film med mig själv istället. 
bild från förra hösten.

Fin.

Medan de flesta i min ålder är ute och festar så är jag hemma med familjen, dricker te och äter Ben&Jerry's. Det är en standardkväll på helgerna för mig. Det är okej för mig, tycker det är mysigt och avstressande. Dessutom är ju inte det här med socialt umgänge min starka sida, om vi säger så. Vad brukar ni göra fredagkvällar? 

Saknad.

Inom en vecka kommer vi förmodligen att avliva min mormors hund. Hon har så ont i sina knän och armbågar och behöver gå på morfin. Jag kommer sakna henne så mycket. Har växt upp med henne, ända sen jag var fyra tror jag. Hon är precis som mitt egna husdjur, mormor brukar säga "Valdie är din hund, eller hur? Ni hör ihop.". Det stämmer. Jag börjar nästan gråta bara jag tänker på det, men jag vill inte att hon ska lida heller. 
Eftersom hon har haft mycket problem med lederna har hon behövt vara mycket hos veterinären så nu är hon livrädd för att gå dit. Vi har tänkt att vi ska åka ut på ett ställe på landet och ge henne sömnmedicin och sen ge henne en spruta så hon inte behöver vara skräckslagen. Åh, jag älskar henne så mycket. 

Kon.

HAHHAHAHAH, jag skrattar seriöst så mycket att jag inte kan andas. Min mage gör ont. Ni måste (jag tvingar er okej.) kolla på den, jag lovar att ni kommer skratta om ni lyssnar. Det är bara..obeskrivligt. Kort sagt så är det en mellanstadieklassare som har skrivit en...intressant (störd.) uppsats om kor. 

Sova.

Hola babes! Jag är på ganska bra humör, för en gångs skull. Den första snön kom nyss och det ger mig alltid en liten energikick. Dock kommer jag att hata den så fort jag behöver gå ut. Kall och blöt och äcklig. :( Så jag ska lägga mig och fortsätta testa min insomningsapp. Man kan välja olika ljud, hur högt varje ljud låter och hur länge det ska låta. Jag brukar oftast använda en lugn, vaggvise melodi tillsammans med åska. Mysigt!
Ge mig allt. Framför allt piercingen, tröjan och håret. Är inte så förtjust i heltäckande långkjolar men det funkar här! Vill färga håret, men tänker inte slita sönder det med blekning igen. So what to do? 

Tröja.

Funderar på att beställa hem ännu mer kläder ifrån nätet. Tröstsshoppa, ftw! Är förälskad i tröjan men är inte säker på att jag har tillräckligt med pengar. Hur awesome är inte den här tröjan? 

Älskling.

Hahahah, älskling, du är så charmig ibland. Han gör allt för att få uppmärksamhet, om det så krävs att ha på sig en två meter lång halsduk. Just nu sitter han på mitt tagentbord och är allmänt sur för att jag inte ger honom mer uppmärksamhet. Om han bara förstod hur viktig han är i mitt liv och hur mycket jag älskar honom. 

Te.

Jag dricker te och mår faktiskt bättre nu, trots att jag har haft hicka i en timme. Ska snart gå och lägga mig istället för att plugga inför engelskaprovet. God natti! Glöm inte att du är fin och bra. 
Min absoluta tesort är Earl Grey Special, men den finns bara på Hornspucken inne i stan och jag orkar inte åka dit. Så min favorit just nu: svart söderblandning.Vilken är ditt favoritte?

Glad.

Idag har mitt löshår kommit hem! Jag beställde det för ungefär en månad sen, det drog ut en del på tiden. Men det är så snyggt! Ända problemet är att det är nästan lika långt som mitt eget hår. Men jag behöver klippa håret snart ändå, typ inom en vecka, så då kommer det passa bättre! Annars älskar jag färgen och så, dessutom har jag kvar mitt andra vanliga, svarta löshår. Det är färgen på närbilden som är rätt.

Smoking fail.

 Roliga videos får mig nästan alltid på bättre humör. Har du någonsin försökt få vara med i ett "coolt gäng"? De flesta har nog det, mer eller mindre. Då bör du kolla videon. 

Psykologi.

Idag vägrade jag gå till skolan, det gick bara inte. Så nu är jag hemma och väntar på att mina underbara vänner ska komma hit efter skolan och muntra upp mig. Jag har precis läst en artikel om ångeststörningar bland barn och ungdomar, fyra sidor lång. Men det var jätteintressant, framför allt eftersom det rör mig mycket. De tar upp några vanliga ångeststörningar och jag har fem av de sju sorterna. Social fobi, specifik fobi, tvångssyndrom, panikångest och GAD (generaliset ångestsyndrom). Har tidigare haft lättare seperationsångest. Sen står det bland annat om medicinering, hur omgivningen ska hjälpa till och KBT-behandling. Jag har genomgått en KBT-behandling mot social fobi i nästan ett halvår. Precis som det står i tidningen är det den behandlingen som hjälpt mig mest. Den handlar framför allt om att utmana sig och göra det som är jobbigt. (t.ex. åka buss). Man jobbar i små steg och meningen är att man ska utsätta sig för en situation som är jobbig och vara kvar i den så länge att ångesten sjunker igen (ca tre-sex minuter). Sen upprepar man det flera gånger tills man kan hantera situationen. Då tar man en lite svårare situation, och så håller man på ända tills man har klarat att göra det jobbiga, som exemplet åka buss. Undviker man en jobbig situation ökar ångesten till nästa gång du ska göra det.
5-10 % av dagens barn och ungdomar har ångeststörningar, är du någon av dem? 

Uhg.

Random bilder. Jag är trött. Och tråkig. Natti! 

Die.

Halloj! Är på bättre humör nu, känner mig bara mindre ångestfull. Så jag ska sätta mig ner och "plugga", dvs: öppna böckerna och istället sms:a och spela spel på mobilen. Jag har jättesvårt att sätta mig ner och göra läxor. Just grejen att sätta sig ner med böckerna när det finns en miljon saker som är så mycket roligare. Jag brukar t.ex. få lust att plötsligt städa rummet istället för att plugga. Whooups. 

Inställning.

Jag har precis kommit hem från skolan, och den här dagen har sugit. Dö dagen, dö. Franska, matte och so. Har inte ätit något annat än gurka och lite knäckebröd sen frukost. Jag är så hungrig nu. Gör ett nytt inlägg lite senare när jag inte känner mig lika "asfgshgfjkajfgdööööö". Har ni haft en bra dag då? 
Min inställning till livet just nu: 
orkade inte pixlera ordentligt, mobba mig inte. :( 

Smoothie.

Jag sitter och dricker smoothie, det är jättemumsigt. Granatäpple, hallon, apelsin och vaniljyoghurt! Nomnomnom. Känner mig nyttig nu, haha. Tycker ni om smoothies? :) 

Tjena!

Tjenare! Mitt glada humör har hållit sig kvar hela dagen, även om jag är betydligt tröttare nu. Jag ska nog göra lite te och sätta mig ner för att plugga. Det känns verkligen som om skolan aldrig tar slut. Först går man dit i flera timmar, sen följer hälften med hem. Det är jag nog inte ensam om? Imorse tog jag X antal bilder, typ hundra. Sånt gör jag när jag har tråkigt, haha. 
Måste bara säga att skorna i bakgrunden på bilden är sjukt charmiga! Rosa crocs..

Gladast.

God morgon! Just nu är jag på väg till skolan och bloggar från mobilen. Jag brukar inte göra det för att jag inte har bra bilder på mobilen. Men jag måste bara berätta att det är första dagen på sjukt länge som jag går till skolan frivilligt. Efter en privat sak som hände igår så är jag så glad. Det var bara en liten sak, men jag är så glad så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Ha en bra dag, over and out. :*
Asdfgjkkhahdjgkkahgf IIIIIHHHHHH.


Glöm inte bort dem du älskar.

Vet inte vad som hände i slutet av eftermiddagen men jag bara föll tillbaks igen. De senaste veckorna har varit tuffa, och jag har fått stå själv på mina svaga ben. Ändå så mådde jag lite bättre i helgen, men nu känns allt dåligt igen. Jag hoppas att det beror att skolan börjar imorgon. Hur mår du idag? 
Sitter och äter granatäpple, mumsmums. Jag har ätit massor av frukt idag, så ska tröstäta Ben&Jerry's sen. 
bilden blev bara gul, så valde att ha den i svartvitt istället. 

Bebisen.

Jag har precis klippt min kanins klor. Jag känner mig så elak när man måste vända honom på rygg och hålla fast honom. Men han var ändå ganska lugn och skuttade glatt iväg med en morot efteråt. Dessutom är han lite sjuk just nu, det märks framför allt på ögonen som är helt blöta och kladdiga. Har tvättat lite i hans ögon nu, så får vi se om det går över eller om vi måste till veterinären senare i veckan, stackars liten

Ärligt?

Jag förväntar mig inte värsta bra svaret av er nu, men helt ärligt..vad håller min kaktus på med? 
Jag har ju flera kaktusar, men det är en speciell som lever ett eget liv. För ett halvår sen växte det ut en "del" som är större än själva kaktusen i sig, som gör att kaktusen lutar. Idag upptäckte jag att det växer ut en stor, avlång grej. Sen har den fyra trådar som står åt alla håll. Jag trodde att kaktusar växte uppåt eller något, men kolla på den här. Dafuq? 

Snyggare kan man inte bli.

Jag har precis beställt hem två nya tröjor från Topshop, är lite lycklig just nu. Jag ska snart gå och lägga mig för jag är så trött. Ska bara dricka lite te först, såklart! Mår du bra idag? 

Gnottarna.

Är det någon mer än jag som alltid kollade på Gnottarna när jag var liten? Dem som bodde djupt ner under jorden och var täckta av päls. Det fanns fyra stycken i olika färger, plus en gul, lurvig boll. Dessutom fanns det två fladdermöss som alltid satt och kollade på dem. Bild här. 
Jag hittade en självlysande figur av den lila igår. Precis som stjärnorna man hade i taket när man var liten. Den är så gullig, jag funderar nästan på att sätta upp den i mitt rum. Den påminner om min barndom.
I alla fall så gjorde jag ett litet försök att ta kort på den, i mörkret. Det var jättesvårt för den behövde lång slutartid för att få till något ljus alls. Bilden blev väldigt brusig, men det var det bästa jag kunde få till. Man ser verkligen hur den lyser!


How to speak INTERNET.

HAHAHA, det här är så roligt. Den här videon gjorde min dag. Inte bara lockar den fram skratt, utan det är tre sjukt snygga killar som pratar. Det finns inget bättre än videor som får en att skratta, framför allt när man kan relatera till det de pratar om. Så kolla nu och bjud din dator på ditt leende. 
 

Idag.

Idag skulle jag egentligen ha hyrt filmer, ätit Ben&Jerry's och myst hela dagen. Men det satte mina föräldrar stopp för, jag måste gå och träna och får inte sitta vid datorn eller TV:n mellan 12 och 15. Det låter väl inte så farligt egentligen, men det är mitt sätt att distrahera mig på. Sitta och kolla på youtube, leta kläder, blogga osv. Annars hamnar jag så lätt i sängen och stirrar ut i ingenting och bara överfalls av mina tankar. Eventuellt somnar jag också. Oh well, jag får väl träna lite och sedan duscha i en timme. Sen är det bara en timme kvar att hitta på något. Jag kanske kan rita eller något annat mysigt. Vad ska ni göra idag? 
hej orelevant bild, du är fin. 
 

Choklad.

Vet inte riktigt hur mycket choklad jag har tryckt i mig de senaste dagarna, men det kan inte vara en hälsosam summa i alla fall. Typ hej PMS. Nejmen, det beror nog på de nya medicinerna jag tar som får mig att må sämre för tillfället. Äter alltid mycket choklad då, och lite annan mat. I alla fall så har min lillasyster gjort något mystiskt, men det var överraskande gott! Vad får er att äta mycket choklad? 

Mumsigt.

Mumsigt. 
När man hittar en bit kaka eller något annat gott när man öppnar kylskåpet/skafferiet. Framför allt när man inte trodde att det fanns något! Jag menar, vem blir inte glad om de oväntat hittar massa goda saker? Jag blir i alla fall överlycklig och trycker i mig allt på samma gång. 

Idag har jag kläder.

Har precis kommit hem från skolan. Klarade musikprovet, eller ja det kändes så i alla fall! Stannade dessutom hela dagen i skolan, för sista lektionen var inställd. Egentligen har jag inte så mycket att säga, tänket slänga upp en bild från idag. Hade på mig min favoritskjorta och mina snygga kängor! Funderar lite på att göra om min design igen, men det får vi se hur det blir senare. Nu ska jag äta kakor och kolla på How I Met Your Mother. 

shut up your mouth, open your mind.

Sitter och äter kakor och dricker te, som alla andra dagar. Ska sova snart, sov så gott! 
Har beslutsångest, så hjälp mig nu! Har hittat en sjukt snygg tröja på nätet, en stor sida som jag vet är säker. Frågan är bara om jag ska lägga de få pengarna jag har på den? 330 kronor + frakt för en sjukt snygg tröja? Snälla, övertala mig att köpa den! Är kär i den. 

Lila.

Hej mina små sötnosar! Idag har jag faktiskt stannat kvar hela dagen i skolan, är faktiskt stolt över mig själv. Jag låg i sängen i en halvtimme innan jag slutligen drog mig upp, sen fick jag stressa för att hinna till skolan. Sen orkade jag inte arbeta på första lektionen. Jag och min kompis välte ut en burk med pyttesmå papperslappar med flit för att ägna halva lektionen åt att ta upp dem en och en. När det var dags för hemkunskap var jag övertygad om att jag inte orkade vara kvar mer, men på något vis stannade jag ändå! 
Idag är jag lilaaaaa! Är jag fin i lila? 
 

SMS.

SMS. 
Man är ensam och känner sig allmänt olycklig och oälskad, jag tror alla vet den känslan. Precis när man sitter där och man får ett oväntat sms från en kompis med något litet gulligt ord som visar att den bryr sig, då blir hela min dag lite bättre. Framför allt när jag inte har sagt hur jag mår, utan att det bara kommer spontant! Jag blir otroligt påverkad av sånna små sms och det kan förändra mitt humör. 
Små glädjeord sprider verkligen lycka omkring sig! 

Orange.

Jag har precis kommit hem från stan och nu ska jag fika. Köpte bullar på en bensinmack, 35 kronor för fyra stycken. Så nu ska jag tröstäta lite och sen bestämma mig om jag ska gå till skolan imorgon eller inte. 
Har kollat på lite kläder idag också. Har förälskat mig i det här, trots att jag egentligen avskyr orange. Men det var så snyggt med nittights, tuffa skor och en mjuk stickad tröja. Vad tycker du? 

Hemmaspa.

Har varit hemma ifrån skolan idag, inget klistermärke för mig. Oh well, jag behöver det verkligen. Vet inte om jag kommer iväg imorgon heller, beror väl på vilken peppning jag får av vänner och familj osv. Sitter och har lite hemmaspa med mig själv. Ansiktsmask, maikyr och pedikyr. Ska dricka lite te också! Hur har din dag varit? 

Töjningar.

Jag vill verkligen köpa nya töjningar/pluggar nu! Vill ha en spiral som är tolv milimeter, och pluggarna i tio. Har kollat ut några bra, och här är bara några av dem! Tycker om den som lyser i mörkret, det verkar ju awesome! Ska nog beställa hem några ikväll. Vilka hade du valt? 

Vinrött.

Äta macka. Dricka te. Gott. 
Har spenderat större delen av min tid till att deppa. Ber om ursäkt för lite sämre blogginlägg idag. Hade fysikprov innan lunch och misslyckades totalt. Har sedan dess känt mig misslyckad och oälskad. Ska muntra upp mig med att kolla kläder på nätet och kanske tjata lite på mamma. Sen ska jag sova och hoppas att det är lite bättre imorgon. Annars tvingas jag till bup igen. Hur har eran dag varit? :) 
inspo: 

Vardagsbelöning.

Som ni vet har jag ju stora problem med skolan just nu. Har gått hem tidigare nästan varje dag i drygt två veckor. Så jag och skolkuratorn kom fram till att jag ska få klistermärken, som en liten belöning. Åkte igår och köpte två paket. Varje dag jag går till skolan får jag en glad gubbe, och om jag har stannat hela dagen får jag en glad gubbe och ett silverhjärta. Om jag har gjort ett prov eller något annat jobbigt så får jag ett extra hjärta. Sen kommer jag kunna "lösa in" mina klistermärken. Så har jag samlat tio stycken får jag något kul.
Bara för att motivera mig lite. Är det något som skulle funka för er? 
 

Underbar låt.

För någon vecka sen visade min lärare mig en ny låt som jag med en gång blev förälskad i. Går ständigt runt och sjunger på den nu. Men som med alla Adele-låtar måste man ha en fantastisk röst för att kunna sjunga dem, det har inte jag. Låten är med i senaste James Bond-filmen. Man behöver lyssna på den några gånger innan man fastnar för den helt. Lyssna!

Efterbliven.

Nu är jag hemma igen! Nu ska jag fika lite med familjen, för min lillasyster har nämligen praoat på bageriet. Vi har bestämt att de gröna monstren är gjorda av henne. Helt säkra är vi ju inte, men vi gissar på det! Just nu kollar jag på Project Runway Sverige. Jag stör mig lite på att det är en exakt kopia av den amerikanska verisionen. Tycker det är lite mysigt ändå. Brukar ni kolla på Project Runway? Senare ska jag gå och lägga mig, så säger god natt redan nu! Sov så gott. 
Så gullig den är! Den ser en aning efterbliven ut med ögonen helt fel, men sånt faller jag ju för. 

Besvikelse.

Gick hem från skolan tidigare idag igen, det känns inte bra. Pappa ska snart hämta mig och jag ska följa med till hans jobb. Vi hörs lite senare!
 

Hipsta please.

Ska tjata lite på mamma om nya kläder, hehe!

Likheten.

Tycker inte om att kolla på gamla bilder av mig, men det är så roligt att jämföra bilder från några år sen med nu. Har förändrats något otroligt. Sönderblekt hår, solbränd, glad och lite för mycket smink. Det är väl ungefär raka motsatsen till vad jag är nu. Fast jag har ju en del smink nu med, men på ett bättre sätt. Är det bara jag som ser så stor skillnad? Fast det kan ju bero på att jag vet allt också. 

Äta äpple.

Låg i soffan och hade precis pluggat massa fysik när min kanin tog mitt äppelskrutt och hoppade iväg. Med en gång satte han sig och mumsade i sig allt han kunde. Det han inte hade räknat med var att det skulle vara blött, så när han tuggade skvätte det ut äppelsaft och det blev en stor pöl under hans mun. Han hatar att bli blöt. Jag slängde mig fram för att ta kort på honom, och lyckades fånga några riktigt bra. 

mumsmums, dregeldregel. 
usch, kladdigt! 
måste tvätta mig helt ren.

Skinnjackan.

Lite inspiration inför veckan. Hennes skinnjacka är den snyggaste jag har sett på länge! 

Stickat.

God morgon! Idag tänkte jag ha yttligare en mysdag, märker att jag blir lugn och mår bra då. Fast inte om jag bara ligger i sängen, utan jag måste ta på mig kläder och göra småsaker. Typ som att dricka te och kolla på TV. Har på mig min stickade tröja och mysstrumpor. Mamma försöker övertala mig att följa med till stan senare, men vi får väl se hur det blir med det. Hur mår ni idag? Vad ska ni göra? 

Lördag.

Idag är jag faktiskt lite halvsjuk. Men jag gick ändå och tränade på gymmet imorse! Resten av dagen har jag gått runt i min stora tröja och mysiga strumpor, med ofixat hår och inget smink. Har dessutom har min stora tekopp varit min bästa vän. Jag har suttit i soffan i flera timmar i sträck, druckit te, kollat på nickelodeon och löst japanska bildpussel. Men jag är nöjd, det har varit mysigt. Vad har ni gjort den här lördagen? 

Guide till collage.

Här kommer guiden till hur jag gör collage. Kommer visa på en vanlig tröja nu, men om man vill ha flera är det bara att upprepa det. Vill du ladda ner gimp så finns det här.  Helt gratis. 
Börja med att skapa ett ny bild genom att trycka på Arkiv och sedan Ny. 
Klistra in din bild och tryck sedan på Nytt lager. (markerad med svart ring.) 
Använd lassot (markerad med en ring åt höger) och gör en markering runt det du vill ha kvar. Avsluta på samma ställe som du började. Tryck sedan på Markera och Invertera. Sedan trycker du bara på delete. 
Nu ska vi göra skuggan. Tryck på Filter, sedan Ljus och Skugga och till sist på Skuggkastning. 
Här väljer du lite inställningar, jag brukar oftast använda dem här. Tryck bara på okej och skuggan kommer fram.
Nu när du är klar så trycker du på Arkiv och sedan på Exportera. Välj namn, fil osv. Sedan är det bara att trycka på exportera och bilden är sparad! 

Collaget.

Har gjort ett nytt collage, för att jag älskar att göra det. Det var också någon som frågade hur man gör det. Ska sätta mig ner och försöka komma på något bra sätt att förklara på! Kika in lite senare så finns det en bra, eller dålig, guide hur jag brukar göra! Förresten så är jag lite kär i allt här nere. 

Sminket mitt.

Förut ville vissa av er att jag skulle visa hur jag sminkade mig. Jag gjorde ett försök till en video, men den blev asdålig. Jag ska fixa en video senare, det lovar jag! Tills vidare så får ni en bild på allt jag använder en vanlig dag. Ska skriva en förvirrad lista på vad allt är, men inte i den ordning jag använder det. 
Vänster till höger, uppifrån och ner: Borste och rough, puder och borste, foundation, mascara, "mascara" för ögonbrynen (håller håren på plats), concealer, lypsyl, två stycken eyeliners, en som man tar på med pensel och en vattenfast, ögonskugga med vit, grå och svart, ögonbrynsskugga och penslar!
Är det något mer jag behöver förtydliga så säg till! 
 

B-b-brownie!

Just nu ligger jag och halvsover på soffan, jag tror att det är min medicin som gör mig så här trött och vimsig. Bara idag har jag både tappat bort min egen penna, och den jag fick låna av min kompis. Samma sak med mina vantar. Ena stunden har jag något i handen, och sen är det helt borta! Jag förstår verkligen inte. Är det någon mer än jag som har det problemet? 
I alla fall så har jag lyckats göra en brownie, men jag orkar knappt äta den. Ber om ursäkt för att min bloggning har varit..tråkig idag. Imorgon ska det bli mycket bättre, det lovar jag! 

Dagens inspiration.

Dagens inspiration! 

Vinröd.

God morgon! Eller ja, det är eftermiddag nu. Jag hade inte fixat något tidsinställt inlägg idag, men nu är jag hemma! Dagen fick en bra start när vi lyssnade på musik på franskan, och sjöng en massa. Jag hade på mig min stickade vinröda tröja, strumpbyxor tillsammans med min grå halsduk och kängor. Väldigt mysigt. 
Berätta om eran dag!

Nytt.

Igår sa jag att jag skulle visa det jag köpte, förutom ringarna. Såhär kommer det! Båda tröjorna är från Monki och jeansen är från JC, eller de är väl lite mer som vanliga byxor. Jag tycker verkligen inte om att använda jeans egentligen, men det är väl lika bra att vänja sig nu inför vintern. Brukar du använda jeans? 

Jag kommer sakna dig.

Jag kom hem från skolan för ett tag sedan, gick hem tidigare. Hade på mig en av mina mysiga tröjor också! Dagen har väl varit helt okej. Jag ska snart åka till mormor ute på landet, så vi hörs senare ikväll! 

Dagens inspiration.


Ringar.

Har kommit hem igen, det gick faktiskt väldigt bra! Dock fick jag ett litet mental breakdown i mitten och är lite halvdepp just nu. Jag har i alla fall köpt ett par jeans, två tröjor och de här underbara ringarna! Jag tänkte visa det andra jag köpte imorgon istället. God natt!
 

Slutet.

Jag har precis kommit hem från avslutningen på gruppterapin jag har gått på. Det är så sorligt just nu, kommer verkligen sakna alla onsdagar. Men vi hade ett jättemysigt avslut med fika och lite fritt. Hela dagen har egentligen sugit, men sen gick jag till gruppen och är på bra humör igen! Ska eventuellt åka på en liten shopping tur med mamma, om jag orkar ta mig ut bland folk igen. Vad har ni gjort idag? Mår ni bra? :)
 

Ideal.

Hon är så sjukt snygg. Jag har funnit med ideal. Älskar verkligen allt med henne. Hår, kläder, ansikte, ben, allt. Så otroligt fin. Har du något ideal för tillfället? 

Hat.

Tänker inte skriva så mycket just nu. Jag är så sjukt deppad och det går inte ens att beskriva i ord. Att läsa om folk som mår dåligt, får i alla fall mig att må dåligt. Så tänker inte gå in på några detaljer om ni inte ber om det. Jag ska snart gå och läggga mig, förhoppningsvis får jag somna fort. Ni får ha det underbart! 
 

Ben.

Idag har jag myst runt i min halsduk, som jag älskar. Den har fått fel färg på bilden, för den är vinröd egentligen. Jag är ju lätt besatt av halsdukar, haha. Eftermiddagen har varit helt okej ändå! Efter skolan gick jag hem med några vänner och pluggade. Eller ja..med plugga menar jag slå upp böckerna, prata, äta kaka och sitta vid youtube. Oh well! Hur har eran dag varit idag? :) 
mina ben ser otroligt fula ut på bilden, ignorera det. okej bra puss. 
 
 

Mums.

Pluggar no och äter! Nomnomnom.


snygg.

Idag har jag franskaprov, det känns som om jag kommer att bli underkänd. Önska mig lycka till!

Oct. 09, 2012

Är i skolan nu, väntar på att min lektion ska börja. Hade egentligen tänkt att gå hem nu, men min lärare lyckades få mig att stanna. Försvann på matten, satt och stirrade rakt ut i luften i en timme. Men jag mår helt okej just nu, trots att provet i franska gick dåligt. Efter skolan ska jag hem med Erika och Moa. Jag ska hjälpa dem att plugga inför deras prov, och så ska vi äta kladdkaka!
Hur har eran dag varit idag?


Frisörew.

Hej underbara människa! Ville bara säga att du är jättefin och har en otrolig personlighet. 
Sitter och kollar på TV just nu, ska snart gå och lägga mig. Jag är så trött. Igår klippte jag luggen, för den var...överallt i mitt ansikte. Jag orkade verkligen inte dra undan hår från ögonen hela tiden, så klippte lite kortare. Tog dessutom lite på topparna. Jag avskyr ju frisörer, så klipper hellre själv. Inte för att jag vet exakt hur man ska göra, men jag testar mig fram. Det brukar bli ganska bra ändå.
Brukar du klippa dig hos frisör eller själv? 

Ajdå.

När man börjar tröstshoppa på smink Coop så har man allvarliga problem, just sayin'. Jag har i alla fall nytt smink nu. Såg dessutom en hipsterkille som tyckte att han var ascool, han åkte förbi "spärrarna" i mataffären på sin hemgjorda skateboard. Med hemgjord menar jag en fet, oslipad planka och fyra hjul. Såklart ramlar han! Jag älskar när det händer, så sjukt kul att se. Det är ännu roligare om personen reser sig upp och kollar om någon såg. Då kan man stå där och flina i sin ensamhet. Är det bara jag som gör det, haha? 
 

Danisnotonfire

En av mina absoluta favoritkanaler på youtube! Kolla, kolla, kolla och prenumerera!
 

Fördelar med söndagar.

Eftersom söndagar är kända för att vara jobbiga och fyllda med ångest inför veckan så tänkte jag göra en liten lista med fördelar! För det finns ju några, eller så får man skapa något bra. Kommer du på något mer?
Sovmorgon: Man kan sova hur länge man vill, för det finns inget man måste göra! Söndagar är helt klart dagen som är ämnad för att sova ut i flera timmar. Ta tillfället att sova så länge du orkar. 
Bra humor: På söndagkvällen så går Solsidan och Partaj på TV. Dessutom så kommer veckans avsnitt av Williams Lista vid sju. Det finns inget bättre sätt att avsluta veckan än med humor!
Fika: Med söndagen kommer skolstress och ångest inför veckan, det känner nog de flesta igen. Då har man en utmärkt anledning att trösta sig med något lite gott. 
Mysa: Drick te, mys i soffan med en filt, kolla på en mysig film och pyssla om dig själv!
 

Deppad.

Har spenderat yttligare några timmar åt att plugga fysik. Jag känner mig om möjligt ännu dummare nu än när jag började. Nu sitter jag istället och spelar sims och kollar på kläder. Det känns verkligen som om jag inte har något alls i min garderob som jag tycker om. Fast det har jag ju, men jag "behöver" verkligen massor av nya kläder för att se något positivt i mitt liv för tillfället. Som ni kanske har märkt mår jag sämre nu. 
I alla fall så skulle jag verkligen inte tacka nej om de här sakerna ville flytta in i min garderob. 

Idag..

God morgon! Har redan ägnat två timmar åt att plugga fysik, och jag blri galen. Känner mig verkligen helt efterbliven och vill typ..ASFJADJGHSGJS. Hittade en bild som beskriver ungefär hur jag känner mig idag. När jag tog kort på den, så hoppade den runt på mage och skrek ut frustrerade stön. Den såg alldeles galen och efterbliven ut, men jag känner igen mig i den, haha!
Idag känner jag mig såhär: 

Svamp.

Ska kolla på Kommissarie Späck sen, den verkar jätterolig. Det är en parodi på Beck. Har ju kollat på nästan alla Beck-filmerna så! Igår var jag ute en snabbis och fotade, lyckades få till några bra bilder! Några stycken:

Webshops.

Jag är i desperat behov av er hjälp nu! Är så sjukt shoppingsugen, så jag ska skriva ner ALLA olika affärer på nätet som jag kan hitta och ägna resten av kvällen att titta på kläder. Så hjälp mig och skriv alla affärer ni kommer på! Det spelar ingen roll vilka affärer, bara skriv. Bara alla webshops som ni tycker om, eller vet att många andra tycker om! För varje tips ni ger, får ni en cyberkram av mig! 

T-shirts.

Sitter och kollar på kläder på nätet, vill köpa nya nu. Jag borde egentligen plugga nu, men jag orkar verkligen inte. Mamma är i alla fall på jobbet så hon kan inte tjata på mig. Ska nog lägga mig i soffan och vara lat en stund. Tar tag i pluggningen om någon timme. Hehe. 

PLANERING.

God morgon! Hoppas ni har sovit gott. Idag har jag massor att göra, tror inte jag kommer att hinna göra allt heller. Ska börja med att städa och duscha, så får vi se hur långt jag kommer. Vad ska ni göra idag? 

all black.

Jag har suttit och ätit brownie i snart en timme, för den är så underbart god. Ska snart kolla på Morden i Midsummer med mamma och rita lite. Är så sugen på att shoppa, vill ha nya kläder. Kanske något att göra imorgon? Har ni haft en bra dag idag? 
Ojdå, nitkepsen kom visst fram idag igen. 

Jag älskar dig.

Min kanin är sju och ett halvt, och han kommer inte bli så mycket äldre. Men han är pigg och glad, så otroligt påhittig. Han är verkligen mitt lyckopiller. Vad skulle jag göra utan dig? Han är mer som en familjemedlem än en kanin. När man kommer hem från skolan så skuttar han fram till en. Han brukar sitta och kolla på TV med oss. Om man ger honom mat så gör han de mest roliga grejerna. Är han missnöjd så stampar han mot en när han springer. Det charmigaste av allt är när han vill kela och blir klappad, så sitter han och slickar på ens hand ända tills man klappar honom. Han är så underbar.
Har ni ett husdjur? Berätta för mig!
Bild från igår. 

Ibland är jag snäll.

Idag är jag hemma från skolan, igen. Vi skulle ha orienterat i skogen, och är det något som ger ångest så är det orientering. Man är halvt vilse, tvingas att springa, har inte en aning om vad man gör och måste dessutom hitta alla kontrollerna. Sen när man kommer fram ska man få lite hånande kommentarer från idrottsläraren och behöva jämföra sig med resten av klassen. Nej tack. Bestämde mig för att vara hemma istället, ska mysa lite och kanske göra en brownie. Men först måste jag plugga franska. 
Har på mig mina nya mysstrumpor! (jag misstänker att ni har upptäckt en av mina besattheter.) Är också lite snäll och redigerade bort några dammråttor. Tänkte vara snäll och bespara er den synen! 

Kanelbullens dag.

Till de flestas lycka så är det kanelbullens dag idag! När jag gick hem tidigare från skolan så gjorde jag och min lilla syster bullar. Både kanelbullar och bullar med hemgjord mandelmassa. Sitter och myser med en kopp te och två varma bullar just nu! Har ni ätit några bullar idag? 

Nitkeps.

Jag måste verkligen leta reda på en nitkeps, vet inte hur många gånger jag har haft med det som inspiration. Men det är ju så awesome! Är det någon som vet vart man kan köpa? Annars får jag väl göra en själv, men så duktig är jag inte. Så tipsa! Har inget emot nätbutiker. 

ATM.

Just nu sitter jag på hemkunskapen och funderar på om jag ska gå hem tidigare, jag tror att jag ska det. Alla pratar om olika TV-serier och böcker, som jag inte fattar något av för jag är störd. Sitter tyst och dricker mitt te. eh. Tröstar mig med lite roliga bilder.
I alla fall så ska jag göra bullar när jag kommer hem, woop woop.


Plastic.

Skrattar lite.  

untitled.

Idag gick jag hem tidigare från skolan igen, det här går verkligen uruselt. I alla fall så börjar jag bli stressad av alla prov, så jag har tänkt mig att plugga lite NO och lite Franska idag. 
Måste bara fråga mig själv hur i helvete jag tänkte när jag valde franska. Jag hatar språk, det värsta som finns. ble. Funderar på att gå ut och fota lite höstlöv, men det regnar lite. Blött och äckligt. Mitt andra alternativ är att ta en lång dusch och sen rita lite. Hur har eran dag varit? 

dålig bild okej. 

UNICORN.

Jag skrattar för mig själv just nu, det finns inget bättre än enhörningar. Framförallt skämt med enhörningar. Så underbart! Ingen som har lust att ge mig en enhörning? Eller förvandla mig till en? Jag är besatt av enhörningar, helt normalt. EHH. 

Populär!

Jag åkte just och köpte två nya vänner! Låt mig presentera Ben och Jerry! Behöver inte leva mitt liv ensam längre..fast jag ska äta upp dem snart. Mysigt i alla fall. De hade den smak jag tycker om idag. Massor med choklad ska det vara! Vilken är din favoritsmak på Ben&Jerry? 
Ska kolla på Svenska Hollywoodfruar och vara glad för att jag inte är så korkad i alla fall. 

Whut.

Jag gick hem tidigare från skolan idag, orkade verkligen inte vara kvar. Mår sämre än vanligt, men det beror nog på doshöjningen av medicinen. I alla fall så blev jag uttråkad efter ett tag och bestämde mig för att leka lite med smink, men jag testade mammas grejer istället. Det är så mycket svårare när man använder smink och penslar som man inte är van vid! 
 

Piercing.


Vill skaffa en piercing, men jag är så sjukt nålrädd. Kommer aldrig att våga, fast jag vill. Någon som kan berätta hur ont det gör? Är både känslig och okänslig för smärta, haha. 

Spådomar i te?

Har precis druckit te och myst med min älskling. Alltså ja, min kanin är min älskling för jag är ensam i övrigt. Men han är min bebis. I alla fall så hällde jag upp te i min vanliga kopp, och bubblorna bildade ett hjärta. Försöker teet säga mig något, haha? Tyckte att det var fint. 
Snart ska jag gå och lägga mig, för jag är så otroligt utmattad och ska upp tidigt imorgon. Sov gott. 
 

Ge mig.

Jag vill ha nya kläder, som vanligt. Jag är så sjukt pepp på att tröstshoppa. Det känns som om jag inte har några kläder alls för tillfället, men det känns alltid så när jag är nere. I alla fall så vill jag ha några nya tröjor, pluggar eller töjningar och lösögonfransar. Ett par skor skulle inte vara helt fel. 
Tror att jag ska räkna mina pengar, och sen leta reda på kläder som jag kan sukta efter. Kanske kan jag övertala mamma att ge mig lite pengar att shoppa för! 

Minibok.

Kolla den här lilla boken! Den är max en decimeter stor och jättebra att ha med sig i väskan! Finns att köpa på bland annat Åhlens. Rekommenderas verkligen, och finns andra historier. 

Eminem.

Det regnar idag. Jag känner mig ganska deppig, tror nog att jag ska begrava mig i musik. Sen har jag min myströja på mig och jag struntade i löshåret. Mitt hår behöver bara växa någon decimeter tills det är lika långt som löshåret. Det är postivit! Annars ska jag försöka få någon av mina lärare att ge mig te. Det har faktiskt funkat några gånger, haha. Men nu ska jag dra mig mot skolan, ugh. Hoppas ni får en bra dag!