HANDS UP.

Det gick inte så bra att handla. Vi hittade inte det som skulle passa, så jag började känna mig lite deppig och sen blev det bråk osv. Nu ska jag bara krypa ner i sängen, kolla på film och deppa. Men det som är bra är att jag har en ny kudde att mysa med! Hittade den på mio för 50 :- så jag kunde inte låta bli att köpa den. Sjukt snygg!

Hotell.

Tänkte visa lite bilder från semestern, så här har ni!
Utanför rummet, med en liten pool! Inte så stor, men faktiskt rejält djupt. 

Utsikt mot havet och vindsurfarna! Den blåste otroligt mycket vissa dagar, dem for som skott fram och tillbaks. 

En livboj vid den lilla poolen, haha! Som om man skulle kasta en livboj i huvudet på någon när man bara kan sträcka ut handen..

Under vatten. 

Husdjur.

Tintin har fått ett nytt smeknamn hemma hos oss, nämligen Byggarkaninen. Han kommer alltid sättande när vi renoverar, han är så nyfiken och går runt och nosar på allt. Alldeles nyss fastnade det en lång bit maskeringstejp på hans morrhår, haha stackars liten! Han sprang runt och stampade och försökte få bort det. När jag skulle hjälpa honom sprang han bara iväg, till slut fick jag tag i tejpen och skulle precis börja lirka loss den men han hade andra planer. Han satte fart och började springa när jag fortfarande höll i tejpen, aj! Den lossnade i alla fall. 
Nu gäspade han stort, sträckte på sig så han låg på mage och sen kom han springande och satte sig på tagentbordet. Gulligt!
 
 
Har du något husdjur?

New in.

Jag är jättetrött, ska lägga mig redan nu. Lite jetlaged. Imorgon ska vi hämta älsklingen (kaninen) tapetsera och åka till Ikea.
Köpte en klänning på Rhodos, i hotellshopen haha! Trivs jättebra i den, behövde en enkel långklänning. Vad tycker du om den? Och så får ni ett porträttbild på mig också. :)
 

Lagerhaus.

Kolla vad jag köpte förra helgen! Ett tillfälligt mobilskal, älskar det bortsett från att den är rosa. Köpte även en bok att klottra lite i, båda från lagerhaus. 

Favoritväskan.

Berättade ju om mina favoritskor, så tänkte visa min favoritväska också. Det är en skinnryggsäck som jag beställde från bubbleroom.com. Det är en kollektion av Kenza, Jofama by Kenza. Den var ganska dyr, men det var helt klart värt det!
 


Täcken.

Jag ska ju göra om i rummet i slutet av sommaren, så för ett tag sen började jag kolla på påslakan. Såklart blev jag förälskad i de här! Så snyggt. 

Kuddar.

Har kikat lite på kuddar, ska nog beställa hem dem här! Skulle passa jättebra i mitt rum. 

Favoritskorna.

Det här är mina absoluta favoritskor. Så sjukt snygga, och otroligt bekväma. Flera av mina kompisar har testat dem, och det första de säger är att dem är sköna! Sen är mina svarta, låga och otroligt slitna converse ett par favoriter! 
Det är förresten mammas födelsedag idag, grattis till henne!

Smycken.

Nu är jag påväg till Rhodos! Vi gick upp vid fyra tiden, usch. Det är omänskligt tidigt. Det här är mina favoritsmycken, och de var dem som fick följa med på resan!
Armband: (vänster till höger) Armbandsring: Gina Tricot.
Enkelt svart armband.
Pärlarmband: Finlandsfärja. 
Armband: Gjord av lillasyster. 

Ringar:
 (vänster till höger) Ugglering - Gina tricot. 

Ugglering - Smyckesaffär i Kista. 
Svart ring - Guld fynd. 
Bladring - Indiska.

Halsband: Svart kors - Mormors smyckesskrin. 

Ear cuffs: (vänster till höger) En med fjäder, en utan. Båda från någon random affär.

Humla.

Jag är trött och uttråkad, hah! Ska spela lite spel och sen göra i ordning mig inför kvällen. Vi ska få gäster, mammas bästa kompis och hennes familj. Hon har ju barn i min ålder, så då verkar det tydligen som om jag automatiskt ska gilla dem? I alla fall så lägger jag in några bilder jag tog för inte så länge sen. 
 

Äntligen.

Mina bikinisar har precis kommit, åhh vad glad jag är! De passar bra också, kan inte bestämma mig för en favorit. Vilken tycker du är finast? 

Djuren.

Bilderna som jag tog när vi var på Zoo. :) 

inspiration.


Trosa.

Bilder från Trosa igår! 
 
Ett typiskt hus i Trosa! Trähus i äldre stil, hela huset är väldigt snett. Fönster, tak och lister.
 
Fiskmås.
 
Trosa Kvarn. 
 
Mamma och Mormor. 
 
Kardborrar sent på kvällen.  
 

Blomma.


Kängor.

Vill köpa ett par boots till hösten, som på bilden. Har blivit totalförälskad. På bilden är det ett par Dr. Martens i högra hörnet, och två par liknande skor. Ska nog fråga mamma om vi inte kan kolla på det till skolstarten!

Detalj i fokus.

 
 
 

Videoblogg!

Har inte uppdaterat så mycket idag, jag har nämligen spelat in filmen och redigerat den. Så här är den! Finns även en till del där jag..pratar allmänt, men det lägger jag upp en annan dag. :)

killstarclothing.com

Åhh, jag är så sjukt shoppingsugen. Som alltid, lol. Tänkte tipsa er om en webshop igen, men stört snygga tröjor! Tryck på bilden för att komma till deras hemsida. Har inte bloggat så mycket än, först renoverade jag och sen kom min behandlare från mellanvården.
Mellanvården = en del av BUP, fast som jobbar mycket intensivare och akutare. Kommer oftast hem och jobbar mer med hela familjen (vilket inte ens behövs). Och kan komma inom några timmar eller nästa dag om det behövs akut.

Keps.

Har plötsligt blivit kär i kepsar, jag har aldrig riktigt gillat det innan men nu..ge mig!
Vad tycker ni om kepsar?

jag måste ha.

Åhh, så snygga. Jag dör. Nästan i alla fall. Vill verkligen ha alla. :( Är på shopping humör!